Beauty

Sally Hansen 18k Gold nagelverharder met echt goud!

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Goud is een razend populair ingrediënt in de cosmetica wereld. Niet alleen omdat goud zo ongelofelijk glamorous is, maar ook omdat goud een wonderbaarlijk vermogen heeft om de aanmaak van collageen te stimuleren en elasticiteit en stevigheid te bevorderen. Last van broze nagels? Dan is goud de oplossing!

sally hansen gold collectie

Sally Hansen komt nu namelijk met een 18k Gold nagelverharder, die je nagels verzorgt, beschermt en versterkt, dankzij de bijzondere eigenschappen van goud. Aan de verharder zijn naast goud ook peptiden en aminozuren toegevoerd, die de groei van de nagels stimuleren. Sterke en lange nagels dus, met deze bijzondere nagelverharder!

Sally Hansen 18k goud nagelverharder

Natuurlijk moesten wij dat proberen! De nagellak brengt heel gemakkelijk aan, want hij heeft een lekker breed kwastje. Wat ons opviel? Deze nagelverharder is su-per-snel droog! Binnen een minuut heb je perfect gelakte nagels met een glinsterende touch of gold (de gelige ondertoon van mijn nagels komt niet van de nagelverharder, maar omdat ik mijn nagels zo vaak lak!).

sally hansen nagelverharder

Hou je niet zo van glitters en goud, maar wil je toch profiteren van de positieve effecten van goud, dan kun je hem ook als basis gebruiken voor je eigen nagellak. Die gaat er gemakkelijk overheen en je ziet er niets van!

De Sally Hansen 18K Gold Nagelverharder is vanaf eind februari verkijgbaar bij de geautoriseerde Sally Hansen verkooppunten voor 9,99 euro (10 ml).

 

Deel dit artikel
Back to top