Beauty

De 21 struggles die vrouwen met lang haar begrijpen

We hebben er een haat liefde verhouding mee: onze lange haren. Als het wil 'zitten' is ons haar onze beste vriend, maar wanneer onze haren het tegenovergestelde willen doen van wat wij willen grr....!

Wij hebben de 21 problemen die alleen vrouwen met lange haren herkennen op een rijtje gezet. Laat de 'oja momentjes', maar komen.

 

21 dingen die vrouwen met lang haar

 

1. No way dat ik het huis verlaat zonder elastiekjes. Ik vergeet nog liever mijn broek aan te doen!

2. Jezelf ervan overtuigen dat haarelastiekjes om je pols er 'fashionable' uitziet. Dit ziet er best wel Chanel uit toch?
 
3. In de winter draag je dikke sjaals en dan komt het nog wel eens voor dat je haar vast gaat zitten in je sjaal. Zucht hoe ga ik dit nu verstandig aanpakken zonder dat iemand het ziet. En hoe krijg ik in godsnaam die dreadlock nu uit mijn haar?!
 
4. Je doet je haren zo vaak in een staart, dat je jezelf afvraagt waarom je nou eigenlijk zulk lang haar hebt? Modellen dragen hun haren toch ook heel vaak in een staart. Kan best. 
 
5. 'There we go again'; een haar in je eten. Of is dit wel mijn haar?
 
6. Seks, het is altijd een gevecht om je haren uit zijn en je eigen gezicht te houden. Onder, boven, je haren willen nooit meewerken.
 
7. De ‘struggle’ om een enorme bos lange haren uit het afvoerputje van de douche te halen. Het is een wonder dat ik nog niet kaal ben.
 
8. Wanneer je tijdens het sporten je haren in een staart doet, maar je haren nog steeds lang genoeg zijn om tussen je bezwete oksels te komen. Agh, ik moet mijn haren dadelijk toch wassen. Ding it.
 
9. Eigenlijk kunnen die gespleten haarpunten echt niet meer, maar je wilt ook weer niet een compliment ontwijken dat je mooie lange haren hebt.. lastig! Complimenten zijn goed voor mijn zelftvertrouwen. We gaan niet knippen!
 
10. Wachten tot je haren droog zijn. Na seizoen 1 van 'Girls' te hebben gekeken zijn ze nog steeds niet droog.
 
11. Je krijg het altijd voor elkaar om in elk hoekje van je kamer, of zeg maar gerust je hele huis, een haar van jezelf te vinden. Er komt toch geen bezoek vandaag, kan best nog even blijven liggen.
 
12. Lipgloss. Meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen. De rest kunnen jullie zelf invullen.
 
13. Je haren kammen. Mocht de sportschool nog een goeie workout oefening willen weten, zou dit eventueel een goede optie kunnen zijn.
 
14. Het gebeurt maar al te vaak; je haren komen vast te zitten in de rits. Au au au.
 
15. Dat moment wanneer je ‘crush’ met zijn handen door je haren strijkt en jij een paniek aanval voelt aankomen. Het is menselijk om klitten in je haar te hebben hoor.
 
16. Onze kettingen zijn niet zomaar kettingen. Nee nee, het zijn kettingen omringd met haar. 
 
17. Het is als luiers kopen voor baby’s. Ben je nu alweer in de winkel te vinden om nieuwe shampoo en conditioner te kopen??
 
18. Je kan kiezen: of met de haren los slapen en jezelf wurgen of de haren in een lange vlecht doen, die er de volgende ochtend als een klitte bol uitziet. Mmmm moeilijke keuze..
 
19. Bang zijn om naar de kapper te gaan. Ik ben nog lang niet klaar voor een boblijn. 
 
20. Wanneer je een mooie selfie op instagram wil plaatsen, maar je lange lokken passen niet in het vierkantje.. Waarom probeer ik het nog?
 
21. Wanneer je het wilt uitgillen als je opeens iets langs je been voelt vallen. O wacht het was maar een haar.. van mezelf..
 
 
En, herkenbaar? ;)
 
Deel dit artikel
Back to top