Fashion

Inspiratie: Vier dit jaar fashionable carnaval!

Nog een paar nachtjes slapen en het carnavals feestgedruis barst weer los in het zuiden van het land. Heb je geen zin om weer als indiaan, cowboy of clown Bassie verkleed te gaan...en bieden de halloween kostuums van celebs als Kim Kardashian en Heidi Klum geen inspiratie? No panic, wij hebben wat inspiratie voor je om dit jaar fashionable carnaval te vieren!

Ok toegegeven, het zijn niet de meest warme looks voor deze tijd van het jaar, maar je moet wàt voor een fashionable carnaval over hebben. En je krijg het vast wel warm van al dat hossen (en de alcohol..). Alaaaaaf!

 

Disco inferno
Denk Donna Summer, Diana Ross, glitters, jumpsuits...en niet geheel onbelangrijk: BIG HAIR! Haal de Carmen krulset maar uit de kast!

Beeld: getty

Sixties Fever
Denk Twiggy, color blocking, velle kleuren, geometrische vormen, A-lijn jurkjes, héél veel mascara, en als het even kan de wimpers op de huid tekenen zoals Twiggy dat ook deed.

 

Fifties glamour 
Voor deze look zijn Dita von Teese en Paloma Faith dé dames waar je jouw inspiratie uit kan putten. Waar je verder aan kan denken is dikke eyeliner, rode lippen, victory rolls (je weet wel, zo een geinige krul op je hoofd), polkadots, jurkjes met een strak bovenlijf. Wil je de look helemaal afmaken dan draag je hoge hakken, wij zijn alleen niet verantwoordelijk voor het oplopen van blaren...

 

Roaring twenties
Denk aan veren,...heel veel veren, pailletten, losvallende jurken, faux fur, parelkettingen en jaren twintig icoon Louise brooks!

 

En?...Voor welke look ga jij?

Deel dit artikel
Back to top