Winnen

WIN: 2 x cadeaubon Perfume By Me t.w.v. € 65,-!

Altijd al je eigen parfum willen creëren, net als Karl Lagerfeld, Beyoncé en de rest van Hollywood? Dit kan bij Perfume By Me en wij hebben een winactie voor jullie!

Een parfum van Perfume By Me is opgebouwd uit een basismelange, middennoten en topnoten. Aan de hand van een gebruiksvriendelijk online stappenplan wordt het parfum gecreëerd. Wanneer de basismelange is bepaald worden er passende middennoten en topnoten voorgesteld. Na het ontwerpen van het parfum is het mogelijk om een sample toegestuurd te krijgen. Zo kun je de geur eerst beoordelen voordat deze definitief wordt aangeschaft. Nadat het parfum is samengesteld kan de flacon worden gepersonaliseerd door het parfum een naam te geven en een logokleur voor het flacon te kiezen.

Speciaal voor jullie heeft Perfume By Me een kortingscode van 15% aangemaakt. Stel voor jezelf of je Valentijn een parfum samen en vul bij de stap 'winkelwagen' de code: FS685 in. Dan heb je binnen no time je eigen parfum in huis!

WIN
Wij mogen twee cadeaubonnen ter waarde van € 65,- aan jullie weggeven! Hiermee kun je zelf een parfum van 50ml of 3x 15ml samenstellen.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onze Facebook pagina en die van Perfume By Me te liken. Laat ook even onder onze Facebook post achter wat jouw favoriete noot van een parfum is. En vergeet niet hieronder je gegevens achter te laten!

Hoe werkt het? 
Je eigen parfum maken is super leuk om te doen en werkt als volgt:

In 5 stappen uw unieke eigen geur creëren:
 
Stap 1 Basismelange
De basismelange is altijd 70% van het parfum. Bij stap 1 kiest u door middel van de omschrijving bij de geuren uw basismelange.
 
Stap 2 Middennoten 
Naar aanleiding van de keuze van de basismelange bij stap 1, kunt u bij stap 2 kiezen uit 3 middennoten die perfect passen bij deze basismelange. Het is aan u welke en hoeveel van de middennoten u toevoegt aan het parfum. Een parfum van Perfume By Me bestaat uit minimaal 15% en maximaal 20% aan middennoten.
 
Stap 3 Topnoten
Naar aanleiding van de keuze van de basismelange bij stap 1, kunt u bij stap 3 kiezen uit 3 topnoten die perfect passen bij deze basismelange. Afhankelijk van uw keuze bij de middennoten bestaat het parfum uit minimaal 10% en maximaal 15% topnoten.Voor de echte geur kenners is er de mogelijkheid om bij stap 3 naast de suggesties te kiezen uit alle topnoten welke Perfume By Me in het assortiment heeft.
 
Stap 4 Personaliseer
Om het parfum echt persoonlijk te maken, kunt u bij stap 4 een naam aan het parfum geven. Deze naam wordt op de fles gegraveerd. Weet u geen naam, dan kunt u Perfume By Me een voorstel laten doen.De finishing touch; u kiest bij stap 4 uw favoriete kleur voor het logo op de designfles.
 
Stap 5 Productkeuze
Bij stap 5 kiest u welk formaat parfumfles u wilt hebben. Perfume By Me heeft een designfles van 50ml en een designfles van 100ml. Daarnaast is er de mogelijkheid om een flesje van 15ml te bestellen. Wilt u eerst uw creatie ruiken voordat u een fles bestelt? Geen probleem, u kunt een sample van uw creatie laten opsturen.
 
 
Bekijk de website van Perfume By Me voor nog meer informatie en voor de Valentijns kortingsactie! 
Deel dit artikel
Back to top