Fashion

De perfecte minimalistische sneaker voor €34,95

Functioneel en zonder fratsen. Dit voorjaar heeft de sneaker zo min mogelijk details. Als tegenhanger op de kleurrijke Nike Air Max en Nike Free van het afgelopen jaar verschijnen er steeds meer rustig vormgegeven sneakers in modeland.
 
We zien zo min mogelijk details: geen felle kleuren, geen contrasterende stiksels en al helemaal geen versieringen. Natuurlijk kun je voor een spierwit gevalletje gaan, maar wil je eens wat anders dan een Stan Smith, dan is deze minimalistische sneaker van IWantThatMusthave de perfecte keuze. De ‘Chicks on Kicks’ sneaker is gemaakt van mesh en heeft een dikke witte zool, voor een extra sportief gevoel. De schoen is verkrijgbaar in lichtgrijs en zwart, ideale kleuren dus om te combineren met een minimalistische outfit. Ook een fijn detail: de sneaker loopt heerlijk en kost maar € 34,95.
 
Tip: de ‘Chicks on Kicks’ sneaker staat ook heel cool met de ‘Parisian Chic’ jas. Kijk maar eens hoe IWTM-girl Chiara hem combineert. Bestel de Chicks on Kicks snel via IWantThatMusthave.nl!
 
chicks on kicks
 
Chicks on Kicks in lichtgrijs via IWantThatMusthave, € 34,95
 
minimalistische sneakers
 
Chicks on Kicks in lichtgrijs via IWantThatMusthave, € 34,95
 
sneakers
 
Chicks on Kicks in zwart via IWantThatMusthave, € 34,95
 
sneakers
 
Chicks on Kicks in zwart via IWantThatMusthave, € 34,95
 
sneakers
Deel dit artikel
Back to top