Fashion

De single ladies guide voor Valentijnsdag

Valentijnsdag kan voelen als een alles behalve feestelijke feestdag voor sommige van ons. Maar voor de amazing single ladies out there die aankomende 14 februari niet bij de pakken neer willen gaan zitten zijn er tal van mogelijkheden om Valentijnsdag te vieren. Er zijn namelijk genoeg manieren om de liefde te verspreiden onder je vrienden, familie, besties en zelfs jezelf.

1. Ga op een groepstrip - Waarom niet? Plan een reis met single friends! Als je een vriendengroep hebt die wel in zijn voor jouw idee, ga ervoor! Zo kan iedereen samen Valentijn vieren. Het loopt vast uit in één groot feest.

 

Hiking with the Squad in Hawaii. @haimtheband

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

 

2. Organiseer een girls’ night inWie is er nou niet fan van een fantastisch meidenavondje, Valentijnsdag of niet. Er is niks beters dan het dragen van je meest oncharmante maar o-zo comfortabele kleding, het kijken van chick flicks en het bestellen van pizza met je besties.

 

I'm an adult and I live alone no this is not a penguin onesie

Een foto die is geplaatst door bella hadid (@bellahadid) op

 

3. Organiseer een girls’ night outAls je er even over nadenkt is uitgaan met je vriendinnen op Valentijnsdag een fantastisch idee, omdat veel single (en hopelijk leuke) mannen hetzelfde zullen doen. Trakteer jezelf op een fantastische outfit en kies een leuk tentje voor cocktails met je besties. Grote kans dat je de nacht lachend doorkomt en leuke herinneringen maakt met je vriendinnen. En hey, misschien ontmoet je wel iemand!

 

oh heyyyy babe @haileesteinfeld

Een foto die is geplaatst door Hailey Baldwin (@haileybaldwin) op

 

4. Verwen jezelf - Het klinkt misschien intimiderend om alleen te zijn op Valentijnsdag, maar dat is niet het geval als je jezelf wel verdiende aandacht geeft. Uiteindelijk heeft iedereen eens in de zoveel tijd wat me time nodig. Boek een spa of gebruik wat van de vergeten gift cards uit je portemonnee. Laat je lievelingsmaal thuisbezorgen en zet een van je favoriete films aan.

 

Ultiem ontspannen... We're in heaven @annegeertvanelk #Akasha #Healthy #Happy #Zen #Life

Een foto die is geplaatst door Josh Veldhuizen (@joshveld) op

 

5. Ga op een (blind)date - Als je single bent en er behoefte aan hebt, vraag dan eens rond bij je vriendinnen of ze niet een leuke vent voor je weten. Tip: dubbeldate! Dubbel de fun! En als je date niks is, ben je in ieder geval niet alleen met hem.

 

lunch @ home 😻

Een foto die is geplaatst door Kylizzle (@kyliejenner) op

 

En last but not least: verwen jezelf en/of je dierbare moeder, beste vriendin of schattige vriend met een Valentijnspakket van WOO (win!).

Deel dit artikel
Back to top