Fashion

Trend: Flared Jeans

Als je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In deze rubriek licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

De catwalks, editorials en campagnes voor komende zomer voorspellen allemaal één mega trend die overal uitspringt; een '70s vibe. Op heel veel manieren wordt deze comeback vertaald; van zacht bohemian tot suede jasjes met platforms. Ook de jeans heeft een update gekregen, en naast de Levi's 501 zien we veel bootcut en flared modellen in allerlei washes voor komende zomer.

Flared jeans kunnen oneindig worden gecombineerd en zowel vrouwelijk en klassiek of stoer en modern worden gedragen. Met een blouse en stiletto's of een biker jack met chunky platforms; iedere vrouw kan haar ideale paar op veel manieren dragen.

Als je voorloper op de trend wil zijn met wijdere broeken dan is bijvoorbeeld met een chunky knit,een oversized muts en een bontjas heerlijk voor nu.

Camille Over The Rainbow

The Fashion Law

4 Inches High

ChictopiaElCa

Who Are We

Cliché

Gilda Ambrosio

Geraldine Saglio, Elisa Sednaoui Dellal

Dress Like A Parsian

Emmanuelle Alt

Hanneli

3Girls&OurCloset

Man Repeller

 

Wat vind jij van de trend? Durf jij het aan?

Deel dit artikel
Back to top