Winnen

WIN: 2 x horloge van GUESS t.w.v. € 199,-!

Het voorjaar mag beginnen met de GUESS Watches Free Spirit collectie, met ontwerpen die gekenmerkt worden door strakke lijnen en verfijnde details. Variërend van stijlen die de huidige trends op een casual chique wijze weten te vertalen, tot slanke silhouetten die pure elegantie uitstralen, charmeert de Free Spirit collectie in haar eenvoud. 

Stralend middelpunt van de collectie is de SUNRISE. De zilveren, gouden en roségouden plating wordt doorgevoerd in zowel de luxe schakelarmband als ook de fijne horlogekast en sunray wijzerplaat. De Romeinse tijdmarkering geeft het horloge extra allure, terwijl de chronograaf en tachometer markeringen zorgen voor precies de juiste hoeveelheid sportiviteit

WIN
Goed nieuws! Wij mogen nu twee horloges weggeven, de SUNRISE zilver (t.w.v. € 179) en de SUNRISE rose (t.w.v. € 199). Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is op onze Facebook pagina te laten weten welke kleur je graag zou willen winnen, en waarom. Vergeet ook niet hieronder je gegevens achter te laten. Succes! 
 
 
 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top