Beauty

De beauty musthaves voor de winter

Ben je niet zo'n merk-vast typje? En hou je er wel van om verschillende producten uit te proberen? Dan is de Beautybox iets voor jou! Want als je een abonnement op de Beautybox neemt vallen er iedere maand vijf nieuwe producten bij je op de mat!
 
Wij zijn enorm fan van de Beautybox, want op deze manier maken we keer op keer kennis met nieuwe producten en nieuwe merken. Deze beautybox is gevuld met fijne producten van onder andere Yentl, Greenland, Herbacin, Dove en BeautyUK.
 
Wat kun je verwachten? 
Iedere maand brengt Beautybox jou vijf fijne, zorgvuldig uitgekozen producten in een mooie suprisebox. Om je een idee te geven van de Beautybox laten we je de editie van januari nog even zien...

Yentl - Serum FULL SIZE €89,-

Iedereen kent het wel; een droge huid in de wintermaanden. Dit serum van Yentl is daar de perfecte oplossing voor. Deze pure Argan Oil zorgt voor gehydrateerde en verzorgende huid. Ook bevat de olie veel vitaminen en anti-oxidanten. Ideaal dus! Side note; je krijgt er geen vette huid van en is geschikt voor alle huidtypes.

Greenland -  Lipbalm Pomegranate €5.95

Lippenbalsem is een onmisbaar product tijdens de wintermaanden. Er zit een fruitsmaak aan de lippenbalsem, wat het smeren nog lekkerder maakt. Deze lippenbalsem bevat alleen maar natuurlijk ingrediënten zoals cacaoboter, jojoba olie, shea butter en bijenwas. Geen droge lippen meer met deze lippenbalsem, die in zes verschillende smaken te verkrijgen is!

Herbacin  - Wuta kamille handcrème €3,95

Je handen kunnen in deze tijd wel een extra laagje verzorging gebruiken. De handcrème van Herbacin bevat kamille wat beschermend, herstellend en verzorgend werkt. Dit handige meeneem formaat is onmisbaar in je tas.

Dove - Wintercare Bodylotion €3,99

Een uitdrogende huid ligt tijdens de wintermaanden op de loer. Dove heeft een limited edtion bodylotion uitgebracht. Deze bodylotion zorg voor een goede hydratatie en laat een lekkere geur achter. Vergeet dus niet na het douchen je huid goed in te smeren.

BeautyUK - Nailcare €5,95

Nu het kouder is hebben je nagels veel te voorduren. Deze nail and cuticle conditional oil verzorgen je nagels en nagelriemen. Gun jezelf een fijne manicure met de nagelverzorging lijn van BeautyUK.

Abonnement
Wil je ook iedere maand verblijd worden met een portie beauty? Dan kun je via de website van Beautybox gelijk een abonnement (van maar € 14,95 per maand) nemen. Wees er snel bij, want er komt weer een mooie december-editie aan. Leuk als kerstcadeautje misschien?

Deel dit artikel
Back to top