Fashion

Trend: Frayed Hem Jeans

Als je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In deze rubriek licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

Samen met mom jeans viel ons dit jaar een trend op die iets minder opvallend is, maar te cool is om geen inspiratie uit te halen. De bloggers, editors en it-girls die zichzelf weten te onderscheiden van de rest doen dit vaak door hun waanzinnige oog voor detail. Outfits hoeven niet in-your-face obvious te zijn om subtiel op te vallen en de trend waar wij gek op zijn dit moment is frayed hem denim.

Merken als Marques Almeida en high-street volgers als Topshop kwamen uit met jeans die een gerafelde onderkant hebben. Het fijne van deze trend is niet alleen dat hij iedere simpele look een fashionable update geeft, maar ook dat het een makkelijk DIY project kan zijn. Knip alleen de onderste rand van je jeans af, rafel met de schaar de rand nog even goed, draai een wasje en voila; je hebt een streetstyle-worthy outfit!

Maja Wyh

The Man Repeller

Mariah Lopes

We Wore What

Stylecaster

Yasmin Sewell

Jak & Jil

Maja Wyh

Te Dore

Collage Vintage

We Wore What

The Man Repeller

Deel dit artikel
Back to top