Fashion

Nike's We run Amsterdam dit jaar op 16 mei. Doe jij mee?

Nike motiveert ook in 2015 vrouwen met hun sportieve uitdagingen. Dit doet het sportmerk met de Women’s Event Series die bestaan uit de Nike Women’s Race en Nike Training Club (NTC) Tour. Hiermee moedigt het merk meer dan 200.000 vrouwen wereldwijd aan om samen te sporten. De serie start op 8 maart 2015 met de Women's Marathon in Nagoya in Japan en op 16 mei organiseert Nike ‘We Run Amsterdam’ in onze hoofdstad. 

De Nike Women’s Race Series wordt de grootste serie hardloopwedstrijden speciaal voor vrouwen ter wereld. De races motiveren hardlopers van elk niveau om grenzen te verleggen door verschillende loopafstanden te bieden – variërend van tien kilometer tot een halve marathon – via bijzondere routes in twintig steden wereldwijd, waaronder Toronto, Londen, Hong Kong en dus Amsterdam.

 

Hoe doe je mee? 
Als één van de mooiste steden ter wereld mag Amsterdam in het rijtje met Nike runs niet ontbreken. Ook dit jaar lopen in onze hoofdstad duizenden vrouwen samen tien kilometer tijdens de Nike Women’s 10KM run ‘We Run Amsterdam’. Dit gebeurt in de nacht van 16 mei 2015 via een bijzondere route door de straten van Amsterdam. Vrouwen kunnen alleen of samen met een crew deelnemen. Inschrijven kan hier.

En? Ga jij meedoen? 
 
Deel dit artikel
Back to top