Beauty

Dit zegt de vorm van je lipstick over jouw persoonlijkheid

Lippenstift, we zijn er gek op. Van felrood tot roze en van paars tot bordeaux rood; de Fashionscene-redactie verzamelt ze allemaal. Hoe langer je de lipstick gebruikt, hoe meer er een 'eigen' vorm in komt. Maar wat zegt deze vorm van je lipstick nu eigenlijk over je persoonlijkheid? Experts deden onderzoek: scroll snel naar beneden want wij geven je het antwoord. 

1. De punt

Je bent lief en vindt het heel fijn om veel leuke dingen met vrienden en familie te doen. Als je iets wil ga je er helemaal voor, maar soms kun je wel wat koppig zijn over kleine dingen. Soms schep je iets te veel op, try to work on that.. 

2. De dunne punt

Je zit vol met ideeën en bent gek op het bedenken van nieuwe. Je hebt een vlotte babbel, bent energiek en houdt van aandacht. Daarnaast houd je van de liefde en word je ook snel verliefd. Je vrienden kennen je als iemand die 24/7 voor ze klaarstaat.

3. De ronde punt

Je bent easy-going en staat bekend als de peace-maker van je vriendengroep. Je bent stabiel en hebt vaak een goed humeur, wat ervoor zorgt dat mensen je graag mogen. Je bent niet alleen een gemakkelijk persoon om vrienden mee te zijn, je bent ook nog eens erg vrijgevig en zorgt goed voor je vrienden.

4. De stompe punt

Je hebt hoge normen en waarden en bent graag straight to the point. Je bent betrouwbaar en houdt van uitdagingen, actie en adrenaline. Je denkt veel na, bent succesvol en je zorgt er altijd voor dat je er op en top uitziet als je in het openbaar moet verschijnen.

5. De inham

Je bent de detective onder je vrienden en weet alles van iedereen. Nieuwsgierigheid zit in je aard en je houdt van avontuur en nieuwe spannende dingen. Soms zijn je gedachten echter zo complex dat zelfs jij ze niet begrijpt..

Bron

Deel dit artikel
Back to top