Fashion

BN'ers staan model voor accessoirelijn Frenchonista

We kennen Frenchonista als blogger, maar de Franse Samia kan veel meer dan dat. Ze heeft namelijk weer een accessoirelijn uitgebracht. En voor de campagnebeelden van de clutches heeft ze niet zomaar iemand gestrikt, maar liefst tien BN'ers staan model voor Frenchonista.
 
Frenchonista is opgericht door Samia Taika. Samia groeide op in Frankrijk en woont nu in Amsterdam. De ontwerpster combineert haar Franse smaak met haar Marokkaanse afkomst, waar het leer prachtig is en de kleuren bijna magisch zijn. De tassen van de Frenchonista collectie zijn ontworpen voor elegante, stijlvolle vrouwen, iedere tas is vernoemd naar een krachtige vrouw die Samia in haar leven heeft geïnspireerd. Dit geeft de tassen een persoonlijke touch en een orgineel verhaal. 
 
 
De campagnebeelden van Frenchonista zijn geschoten in de adembenemende suites van het Art'otel in Amsterdam. Het thema van de foto's is glamour, in de shoot zien we de angels van Frenchonista: onder andere Miryanna van Reeden, Caroline Spoor, Ovo Drenth, Beertje van Beers, Coosje Smid, Ginette Tellier, Rianne Swierstra, Bianca Portis, Hoda Hamdaoui en Nodar Ramsis in haute couture jurken ontworpen door Leon Klaassen Bos van Atelier LeonLeon. 
 
Zie de campagnebeelden met de BN'ers hier:
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Fotograaf: M.E Amrani
MUA team: Katie Larcombe, Lina Valciukaite, Manisha Valk and Iana Pereira
Art’otel Amsterdam: Esther, Thijs Koster & Maria Karapandeli
Deel dit artikel
Back to top