Fashion

Editorial: Stoer met Pandora sieraden

Valentijnsdag is dè gelegenheid om sieraden te krijgen en te cadeau te doen. Pandora is een favoriet merk van jong en oud en het aanbod wordt steeds diverser! Wij kozen vast onze favorieten van de nieuwe collectie.

Houd jij net als Tess van zilver en stoer? Dan zit je goed, want de nieuwe collectie van Pandora zit vol met stoere en vooral mooie items die jouw dagelijkse look net wat meer uitstraling kunnen geven. Tess koos hier voor veel verschillende laagjes kettingen, verschillende ringen lekker met elkaar combineren en stoere leren armbanden. Natuurlijk konden de charms van Pandora niet ontbreken aan deze look. Maar door ze op deze wijze te combineren stap je iets af van de traditionele look en maak je de sieraden net iets meer eigen.
Tess: " Wat zo fijn is aan Pandora, is dat zowel mijn moeder als ik er altijd heel goed kunnen slagen. Mijn moeder houdt bijvoorbeeld heel erg van de klassieke look, maar ik wil het graag iets spannender en stoerder. Wat ik hier heb gedaan is lekker veel bij elkaar dragen, waardoor je juist een gaaf geheel krijgt. " 

Zoek jij nog inspiratie voor bijvoorbeeld Valentijnsdag of kan je partner wel wat (subtiele) inspiratie gebruiken voor een mooi cadeau? Pandora is heel gemakkelijk online te shoppen

Een paar items die je in deze look ziet terugkomen ter inspiratie: 


 

 

Bekijk de website van Pandora voor nog veel meer inspiratie! 

  

Deel dit artikel
Back to top