Fashion

5x YouTube workout video's om thuis te doen

Iedere zomer is het weer een voornemen: strak in het velletje en fitter dan ooit. Maar wanneer ga je beginnen? Want als het zonnetje gaat schijnen is het natuurlijk te laat. Precies: summer bodies are made in the winter! Aan de slag dus! 

Geen geld, geen tijd of geen sportschool in de buurt zijn geen geldige smoesjes meer. Want voor deze workout video's voor thuis heb je geen geld of sportschool nodig. En tijd? Die maak je. En een kwartiertje/half uurtje per dag heb jij zeker weten! No excuses.


BILLEN WORKOUT:
De Victoria's Secret workout, need we say more?

 

SCHOUDERS & ARMEN WORKOUT:
Celebrity trainer David Kirsch is streng maar rechtvaardig en fijn als je een beetje van een workout in military style houdt. Dit is een snelle workout om gemakkelijk kracht op te bouwen in armen en schouders. 

 

LEGS WORKOUT:
Geen sportattributen? Geen probleem. Jij hebt sowieso wel een stoel in huis, en dat is alles wat je nodig hebt voor deze workout met Natalie Jill. 

 

ABS/CORE WORKOUT:
Een celebrity workout voor normale mensen als wij? Yes, please! Nina Dobrev en Zoe Saldana's trainer Steve Moyer laat ons zien hoe je de buikspieren traint en uitdaagt.  

 

WHOLY BODY BALLET WORKOUT:
Heel Hollywood heeft Mary Helen op zijn speed dial staan en dat is niet zo gek, want haar ballet workouts zijn perfect voor als je een lang, lenig en toned lichaam á la Karlie Kloss wilt. De wachtlijst voor haar lessen is lang, dus bof jij even met deze video! 

Deel dit artikel
Back to top