Fashion

Instagram dagboek: Fashionscene redactie

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hardshopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene.

Er is er een jarig hoera, hoera! Claudia mocht woensdag 31 december weer een kaarsje extra uitblazen en werd verrast met een heerlijk stukje carrot cake op bed.

Nicole is gek op alles van Disney. Zaterdag was het Disney dag op SBS6, een keer raden wie er heel de dag voor de TV zat?

Zaterdagavond ging Daphne bouncen bij Encore in de Melkweg.

We waren allemaal flink aan het snotteren de afgelopen weken! Daarom besloten we maar eens research te doen naar waarom dat eigenlijk altijd in de winter gebeurt? Lees het antwoord hier.

Zondag ging Daphne voor een lekkere brunch bij Drover's Dog. Ze ging voor de ricotta pancakes met maple sirup en bacon. MMMM!

Claudia ging boodschapjes doen bij de allermooiste supermarkt van Amsterdam: De Foodmarkt in Noord.

Daphne's iPhone haalde een kunstje met haar foto uit. #ghostface

Emma is terug in Nederland, maar deelde nog even dit kiekje van Central Park.

We gingen deze week Sale shoppen bij Dr. Martens. Omg wat hebben ze veel!!

YUMMIE! Daphne haalde een overheerlijke red velvet cake bij Chef Traiterie en was zo lief om hem te delen met haar collega's. #sharingiscaring

Nicole ging donderdagavond met haar vriendinnetjes eten, borrelen en vooral veel lachen bij Bar Italia.

 

Wil je meer Instagram van ons zien? Volg ons via het Fashionscene Instagram of onze eigen profielen! X TessDaphne, ClaudiaNicole, Hinde & Emma

Deel dit artikel
Back to top