Fashion

HEBBEN: armbanden van FLO23 voor KiKa

Dit keer geen trendy schoenen of tassen, die alleen leuk zijn voor het oog. Vandaag willen wij jullie aandacht vragen voor een geweldig initiatief: de FLO23 armbanden. De FLO23 armbanden zijn handgemaakte armbanden met een eigen verhaal, en wij vertellen jullie er graag meer over. 

FLO23 ontwerpt stoere, stijlvolle, handgemaakte en eigentijdse accessoires voor dames, heren en kinderen. De armbanden zijn gemaakt van duurzame materialen zoals designer quality verzilverd metaal en natuurproducten zoals leder, (half) edelstenen en zilver.

FLO23 is een initiatief van de moeder van Floris Robert uit Haarlem. Floris overleedt op 15-jarige leeftijd aan kanker. Hij was een vrolijke en reislustige jongen, en ter ere van hem is FLO23 ontstaan. Deze naam gebruikte Floris op social media. '23' is afgeleid van het kengetal van zijn woonplaats Haarlem. Zijn moeder laat deze naam voortleven dankzij de stoere armbanden.

Het was Floris zijn wens om de wereld rond te reizen. Deze wens wordt op een speciale manier toch in vervulling gebracht door de FLO23 rond de wereld pagina. Op deze speciale pagina kun je zien waar de armbanden van FLO23 zich verspreiden over de wereld. Dit doordat mensen een foto kunnen insturen met hun FLO23 armband terwijl ze op de meest exotische plekken zijn. Ook zijn de armbanden vernoemd naar de plaatsen die Floris al had bezocht. Zo reist Floris toch mee over de hele wereld.

De prijzen per armband verschillen tussen de 30 en 50 euro. Niet alleen heb je voor dit geld een stoere armband je steunt ook nog eens het goede doel. 15% van de opbrengst gaat namelijk naar KiKa. Vergeet ook zeker niet FLO23 te liken op Facebook, voor iedere like gaat er één euro naar de Stichting Kinderen Kankervrij. Wij vinden het idee fashion meets charity geweldig! Waar neem jij de FLO23 mee naar toe?

Shop de armbanden hier.

Deel dit artikel
Back to top