Fashion

Instagram dagboek: Fashionscene redactie

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hardshopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene.

 

Happy New Year guys!!!! Hebben jullie het leuk gehad? En goede voornemens... zijn ze alweer de deur uit? :p

 

Daphne en haar mama waren nog helemaal in de kerststemming EN haar moeder was op 1 januari jarig! Gefeliciteerd Margaritta!

 

Feesten deden we in de Sugar Factory bij LOBI. Happy New Year!!

 

Tess heeft als goede voornemen dat zij haar wenkbrauwen weer net zo vol wilt laten groeien als voor de tijd dat zij het epileren ontdekte.. Dankzij de lieve mensen bij Red Carpet Queen gaat dit nu ook gebeuren! Een keer per maand gaat ze bij een wenkbrauw-expert langs in hun vestiging op de Haarlemmerstraat en worden haar wenkbrauwen geverfd en bijgewerkt en mag ze zelf ab-so-luut niet meer epileren. Zie hierboven het resultaat na pas 1 behandeling! We zijn benieuwd hoe dit er over een paar maanden uitziet, want het is nu al heel mooi!

Tess met haar nieuwe wenkbrauwen! Yay!

Nicole ging zondag naar de Filmhallen, helaas was ze niet de enige met dit idee..

Emma denkt nog even terug aan haar dagen in New York.. zucht.. wat was het toch leuk!!

Kerst is... samen vieren! Voor het vierde jaar op rij viert Daphne kerstavond met haar knappe vriendinnetje Renée!

De kat van Nicole was helemaal dressed up tijdens de kerstdagen.

Dit was ZO leuk! Tess mocht een weekje rondrijden in de nieuwe Range Rover Evoque. En dat was te gek! Range Rover heeft een geweldige contest op het moment, waar jij ook aan mee kunt doen! De winnaar wint 3 maanden lang rondrijden in een zelf-ontworpen Evoque. Piet Boon is hoofd van de jury, dus doe je best!

Hinde ging met haar beste vriendin naar hun oude stamkroeg café Struik om daar alvast een pre- new years borrel te doen.
 
 
Oud & Nieuw vieren met vrienden betekend lang tafelen en borrelen aan deze prachtig gedekte tafel bij best friend Jacob van Rozelaar. 
 

Claudia genoot van dit mooie uitzicht op eerste kerstdag: Paris! 

 
 
Daarna nam ze een break bij Ralph Lauren's prachtige restaurant... Tea time! 
 
 
Wil je meer Instagram van ons zien? Volg ons via het Fashionscene Instagram of onze eigen profielen! X TessDaphne, ClaudiaNicole, Hinde & Emma
Deel dit artikel
Back to top