Beauty

De Revitalift Filler van L'Oréal Paris

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Dior show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Niet naar de plastisch chirurg voor injecties, wel je rimpels opvullen. Dat klinkt bijna onmogelijk, maar het kan! L'Oréal Paris heeft namelijk een verzorgingslijn voor dagelijks gebruik ontwikkeld, om rimpels tegen te gaan en volume te herstellen. Hangende wangen, een slappe kaaklijn, kraaienpootjes... bye bye!

Hyaluronzuur is een stofje dat ons al een tijdje bezig houdt. De substantie wordt gebruikt voor hyaluronzuur injecties, wat momenteel - op botox na - de meest populaire dermatologische behandeling is bij vrouwen die volumeverlies in hun gezicht tegen willen gaan. Tijdens zo'n behandeling worden rimpels opgevuld met hyaluronzuur.

l'oreal paris revitalift filler

Hyaluronzuur wordt niet alleen gebruikt bij injecties, het stofje komt ook in steeds meer verzorgingsproducten voor. Nu heeft L'Oréal Paris al verschillende producten met hyaluronzuur op de markt gebracht, maar het cosmeticamerk komt nu met iets nieuws! De nieuwe Revitalift Filler [HA] producten zijn namelijk veel geconcentreerder dan de klassieke L'Oréal Paris producten (het serum is zelfs 10 x geconcentreerder) Dat betekent dat de werking van deze nieuwe lijn nog veel effectiever is!

De Revitalift Filler [HA] verzorgingslijn bestaat uit twee producten: een serum en een dagcrème. Deze producten geven de huid dag na dag meer volume, waardoor je wangen en gezichtscontourvolumes weer een jeugdige uitstraling krijgen. Wie wil dat nou niet?

revitalift filler

De L'Oréal Paris Revitalift Filler [HA] serum en dagcrème zijn vanaf januari verkrijgbaar voor € 31,99.

Deel dit artikel
Back to top