Winnen

Happy New Year! Win een complete outfit voor jou en je boyfriend van every.day.counts

Ben jij ook zo gek op dit nieuwe merk, bekend om haar fijne basics? Doe dan snel mee aan deze gave winactie! Want wij mogen een complete outfit voor jou EN je boyfriend weggeven! Dat is nog eens lekker het nieuwe jaar starten.

Kennen jullie every.day.counts nog? Natuurlijk kennen jullie die nog, van de nieuwe winkel op de Kalverstraat en onze shopping night. Het modemerk met de Everyday lijn (prachtige minimalistische items), de Today lijn (opvallende eyecatchers) en fijne accessoires heeft een perfecte wintertime collectie. Zorg voor een goede stylish basis en maak deze opvallend met een print of knalkleur, of accessoire. In deze collectie is electric blue de trendkleur en oh, wat staat dit goed met het geliefde zwart van menig fashion liefhebber. Wij zijn al verliefd op deze combinatie en stelden drie outfits voor je samen. 

Dress(es) to impress
Met een goed (statement) jurkje ben je snel klaar. Het enige wat je nog nodig hebt is een (of niet) panty, pumps en een tasje. Wij hebben twee varianten voor je uitgekozen en veilig is er geen van beide. Dus ga jij voor een assymetrische silky zwarte of een suède variant in hot electric blue? The choice is up to you!

NYE outfit voor jou en je boyfriend


Silky Trackpants
Is een jurk niets voor jou? Geen zin in blote benen of gedoe met een panty? Dan is deze prachtige zijden trackpants een heel goede optie. Door het materiaal en de kleur ziet de broek er feestelijk uit. Draag er een top in dezelfde kleur boven, dan lijkt het een jumpsuit. Draag er een zwarte blazer overheen en pumps of veterschoentjes onder.


NYE outfit voor jou en je boyfriend

Lazercut crop tee
Deze lazercut crop tee maakt je outfit meteen opvallend door de grote ronde gaten die erin zitten. Draag er een sport- of bandeautop onder en wij zien deze top het liefst op een donkergrijze kokerrok die de vrouwelijkheid in de look behoudt en de look nuanceert. Sporty en cheeky, en toch feminine, vooral als je er ook nog hakken onder draagt. En omdat we zo verliefd zijn op electric blue, willen we deze suède bomber jacket om ons warm te houden.

NYE outfit voor jou en je boyfriend
 
Win
Omdat het ook in januari gewoon feest mag zijn, mogen wij een complete outfit van every.day.counts weggeven. Niet alleen voor jou, maar ook voor je vriend (zie hieronder). Lucky you! Wil jij kans maken op een outfit voor jou en je boyfriend? Meedoen is makkelijk: Vul de velden hieronder in, like onze post op Facebook en laat ons ook daar weten waarom jij onderstaande outfits graag wilt winnen. Succes!
 
NYE outfit voor jou en je boyfriend
 
Don't count the days. Make the days count. 
Bekijk de webshop voor nog veel meer fijne items! 
 
Deel dit artikel
Back to top