Interior

Interieurtip: Jo Malone kaars

Nog een last-minute kerstcadeautje voor je moeder, zus of vriendin scoren? Dan zit je met deze geweldige geurkaars van Jo Malone helemaal goed. En daarvoor hoef je niet helemaal naar Harrods of Selfridges in Londen af te reizen, want Jo Malone is tegenwoordig ook gewoon te koop bij de Bijenkorf in Amsterdam en Den Haag. 

Wij zijn verliefd op de Jo Malone Incense & Embers Home Candle. De kaars heeft een warme, licht kruidige geur die ons doet denken aan de feestdagen, dennebomen en wierrook. Met deze kaars haal je niet alleen een heerlijke geur in huis, maar ook een geweldig accessoire. De Jo Malone geurkaars en zijn mooie uiterlijk is namelijk een musthave voor je interieur!

En dan die verpakking niet te vergeten... De kaars komt in een mooie luxe doos, die je altijd nog als handige sieradendoos kunt gebruiken. Hier worden wij happy van!

jo malone kaars

jo malone kaars kerst

jo malone kaars

Speciaal voor de kerstdagen komt Jo Malone met limited edition producten en giftsets. Wat dacht je van de Frosted Cherry & Clove (bevroren kers en kruidnagel) kaars?

Jo Malone

De Jo Malone kerstcollectie en andere producten zijn verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam en Den Haag. 

Deel dit artikel
Back to top