Fashion

Shop hier de perfecte outfit voor NYE

Het is bijna zover: New Years Eve. Dat betekent dat je vast al druk aan het zoeken bent naar de perfecte outfit. Ga je voor een sexy look of toch een feestelijk glitterjurkje? Of wil je misschien juist een klassieke jumpsuit? Stop met zoeken! Wij hebben de mooiste outfits voor je op een rijtje gezet.

En het leukste is, dat je er je huis niet eens voor uit hoeft. Geen mega drukte bij de kassa, je hoeft je tijd niet te verdoen in de rij voor een paskamer, geen gedoe met parkeren en je hoeft niet onnodig uren door regen en wind de stad door slenteren. Via een paar drukken op de knop heb je jouw favoriete jurkjes al in huis. Je kunt in alle rust passen en kijken waarmee je jouw outfit kunt combineren. Wij doen niet meer anders.

Wist je dat je via PayPal heel gemakkelijk online kunt shoppen bij Urban Outfitters, Asos, Zara, Boohoo, Forever21, Topshop en nog veel meer online winkels? Bij veel grote buitenlandse webwinkels kun je alleen met creditcard of PayPal betalen. Haak jij bij het zien van deze betaalmogelijkheid af? Dat is nergens voor nodig. Betalen via Paypal is veel gemakkelijker dan je denkt. Heb je nog geen PayPal account? Wij leggen je uit hoe je binnen een paar stappen gemakkelijk, veilig en gratis online kunt shoppen. En wanneer je via Fashionscene een nieuw PayPal account activeert, maak je kans op €150 euro shoppingtegoed. Het geld wordt rechtstreeks op je PayPal rekening gezet, dus je kunt meteen aan de slag.

 
Maak nu een account aan!
 
Denk je nog steeds dat een PayPal account aanmaken veel gedoe is? Dan heb je het helemaal mis, want een rekening openen is juist super easy! Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen en een bedrag van €1 euro over te maken ter verificatie van je bankrekening (dit bedrag zal vervolgens op je PayPal rekening worden teruggestort). Vervolgens vul je je overige gegevens in en bevestig je de aanmelding. En je bent klaar om online te gaan shoppen! Voortaan hoef je dus nooit meer je creditcardgegevens in te vullen of op zoek te gaan naar een e.dentifier of Random Reader. Je betaalt online met jouw e-mailadres en wachtwoord en THAT'S IT. Hoe makkelijk is dat? Wil je de stappen een voor een hebben uitgelegd? Klik dan hier.
 
Wil je kans maken op €150 euro shoptegoed? Maak dan via deze link jouw PayPal account aan en shop meteen de perfecte outfit voor NYE.
 

Glittery:

Asos, vintage gold wrap dress, €92,86                        Goldie, silver pailettenjurk, €92,86, Asos.com

Asos, vintage mididress with open back detail, €92,86                     Zara, shiny dress, €39,95

Asos, a-line dress, €57,14                                      Pippa Lynn, metallic dress, €39, Urban Outfitters

Sexy:

Cheap Monday, black dress, €57,14, Asos.com                    Solace, maxi dress, €130, Asos.com

 Solace Kimbi, mini dress, €65, Urban Outfitters                                    Asos, red midi bodycon dress, €50

Oh my love, midi bodycon dress, €57,14, Asos.com                      Solace, Kimi dress, €104, Urban Outfitters

 

Chique:

Love, maxi dress, €45,72, Asos.com                                            Zara, jumpsuit, €59,95

Asos, premium bonded fit dress, €92,86                                             Asos, a-line dress, €78,57

 

Zara, petticoat Studio shiny dress, €79,95                                    Zara, jacquard dress, €59,95

Deel dit artikel
Back to top