Fashion

Kate Upton wint titel meest sexy vrouw ter wereld!

Afgelopen vrijdag werden de People Magazine Awards uitgereikt. De Amerikaanse Glossy reikte awards uit in verschillende categorieën zoals; Beste actrice, meest sexy vrouw, beste opkomende ster en meer. Hollywood trok zijn mooiste outfits aan en woonden de award show bij in het Beverly Hilton Hotel.

Kate Upton sleepte de award voor meest sexy vrouw binnen. De 17-jarige actrice Chloë Grace Moretz werd benoemd tot 'Next Generation Star'. Jennifer Lopez won de 'Triple Threat' prijs voor haar carrière als producent, actrice en zangeres. Jennifer Aniston kreeg de award voor beste filmactrice. Karlie Kloss won de titel Model van het Jaar.

Kate Upton zag er verbluffend sexy uit in haar outfit van leer. Met haar mooie curves ziet Kate er oprecht sexy uit. Zij vertelde zelf ontzettend blij te zijn met de onderscheiding. Volgens Kate Upton is het geheim tot 'sexyness' het volgende; Wees zelfverzekerd, gelukkig en wees blij met jezelf! 


Chloë Grace Morretz voelde zich super vereerd met haar award als Next Generation Star... De veelbelovende Chloë ontpopt zich als een waar stijlicoon, meer weten? Klik hier.


Jennifer Lopez was super blij met haar 'Triple Threat' award. Lopez bewijst van alle markten thuis te zijn. Wil jij weten welke bekende Nederlandse actrice, Jennifer als stijlicoon ziet, klik dan hier.

Karlie Kloss is Model van het Jaar volgens People Magazine. Hartstikke verdiend, vinden wij.


De sympathieke Jennifer Aniston won een award voor haar rol in de film 'Cake'. Zij ontving de award voor beste actrice van het jaar.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top