Fashion

Trend: Micro Handbags

Als je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In deze rubriek licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

Micro tasjes zijn een grote opkomende trend. De mini tasjes zijn anders dan clutches of gewoon kleine tasjes. Micro bags zijn miniatuur modellen van bestaande it-bags. Voor de FW14 en SS14 collecties waren merken als Fendi, Chanel, Dior, Prada en Philip Lim voorlopers op de nieuwe tassen trend en nu zien we dat de high street hem ook al oppikt. 

Het lijkt misschien niet heel praktisch, maar eerder een soort sierstuk voor een look. Toch zijn micro tasjes enorm handig. Niet alleen voor North West of het nichtje van Alexander Wang maar ook voor editors en bloggers die we altijd over straat zien rennen met slechts een iPhone en een creditcard op zak.

Als jij ook iemand bent die soms snel de deur uit gaat, niet zo veel items nodig heeft of graag uitgaat met een clutch, dan is een gekrimpte tas perfect (en trendy) voor jou.

Lee Oliveira

SS Seconds, Fashion Gourmet

The Beautiful Struggler 

The Daily Lady

Hallie Daily

Athens SS

Patricia Manfield

The Style Explorer

HanneliThe Style Saviour

A Stylish Choice

The Blonde Salad

Tod's,Hanneli

Gilda Ambrosio

Deel dit artikel
Back to top