Beauty

Je gezicht reinigen met de Konjac spons

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Dior show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

De meeste meiden gebruiken 's avonds een wattenschijfje, een reinigingsgel of een scrub, maar in New York gaat dat tegenwoordig heel anders. Hip & happening New York grijpt namelijk naar een spons. En niet zomaar een spons: een Konjac spons. Een 100% natuurlijke spons, gemaakt van de wortels van de Konnayaku plant.

De trend is overgewaaid uit Japan en verovert nu ook de Westerse wereld. De plantvezel - ook heel gewild als afslankmiddel - heeft een hydraterende werking en gaat onzuiverheden en overtollig talg in de huid tegen. De spons bestaat uit natuurlijke vitaminen en mineralen die de huid weer doen stralen. De spons reinigt, scrubt en voedt de huid en zorgt voor een goede doorbloeding.

konjac spons

Er zijn veel verschillende Konjac sponsjesdie allemaal een andere werking hebben. Zo is er bijvoorbeeld de Yam Konjac spons die een anti-aging werking heeft, een Bamboo Charcoal Konjac spons tegen een vette huid en een Loess Klei Konjac spons voor exzeem en een gecombineerde huid. Een reinigingsmiddel heb je voortaan dus niet meer nodig!

Ook proberen? De sponsjes zijn verkrijgbaar bij verschillende salons in Nederland. Op Konjacspons.com vind je de verkooppunten en meer info.

Deel dit artikel
Back to top