Beauty

Mooi uit een flesje: het nieuwe beautysupplement van Fountain

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Dior show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Kate Moss gebruikt het, Cara Delevingne gebruikt het, en vanaf vandaag gebruiken wij het ook! Want tegen schoonheid vanaf een theelepeltje zeggen wij geen nee! Waar we het over hebben? Een nieuw beautysupplement van het beauty & health merk Fountain. 

In Engeland is het beautysupplement al razend populair en wordt er iedere 11 seconden een flesje van verkocht. Vanaf nu kunnen ook wij Nederlanders dagelijks een theelepel van het wondermiddel innemen. Er zijn vier verschillende varianten, die allemaal een andere werking hebben. Wel bevatten ze alle vier dezelfde krachtige basis, namelijk de puur eetwaardige hyaluronzuur formule, verkregen uit veganistische bron. 

fountain beauty molecuul

Beauty molecuul
Het beauty molecuul vertraagt het verouderingsproces van binnen uit. Het supplement heeft een basis van druivenschillen en Japanse duizendknoop en bevat Resveratrol (een anti-oxidant uit druiven), dat hard op weg is een bekende naam in de beauty en gezondheidswereld te worden. Omdat Resveratrol een bittere smaak heeft, bevat het supplement de zoete smaak van granaatappel.

fountain hyaluronic molecuul

Hyaluronic molecuul
Wil je je huid extra hydrateren? Dan komt het Hyaluronic molecuul goed van pas. Dit molecuul zorgt voor een gezonde en natuurlijke huid en versoepelt de gewrichten. De smaak? Gember!

fountain super green molecuul

Super Green molecuul
Een dagelijkse dosis van het Super Green molecuul op een theelepel bevat meer dan veertig mineralen, zestien aminozuren en elf vitaminen... Nu denk je waarschijnlijk dat dit molecuul niet te pruimen is, maar niets is minder waar. Gemixt met een glas water proef je er eigenlijk bijna niets van. Wat het molecuul doet? Het houdt de PH-waarde van je lichaam op pijl, bevordert verjonging en geeft je lichaam een engerieboost! 

fountain phyto-collagen molecuul

Phyto-Collagen molecuur
Wist je dat de aanmaak van collageen met ongeveer 1% per jaar daalt vanaf je twintiger jaren? Het Phyto-Collagen molecuul vult de productie van collageen aan, waardoor veroudering wordt tegengegaan. De huid wordt elastischer en de kans op rimpels vermindert. 

fountain beautysupplement

Hoe neem je het in?
De geur van Fountain is erg sterk, maar gelukkig is de smaak dat niet. Je kunt Fountain zo vanaf een theelepeltje innemen of mixen met een glas water, een sapje en zelfs alcohol! Leuk dus als je een alcoholisch, maar gezond (een beetje dan) drankje wilt serveren. Let wel op bij het Super Green molecuul, deze MOET je namelijk mixen, omdat hij zo geconcentreerd is dat je er een groene tong van krijgt. 

fountain beauty suppelement

De vier gezondheids- en schoonheidssupplementen van Fountain zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij de Tuinen. 
Fountain Beauty molecuul, € 27,99 (240 ml) 
Fountain Hyaluronic molecuul, € 29,99 (240 ml)
Fountain Super Green molecuul, € 34,99 (240 ml)
Fountain Phyto-Collagen molecuul, € 39,99 (240 ml)

Deel dit artikel
Back to top