Fashion

Het perfecte cadeau: Shopping Experience in De 9 Straatjes

De 9 Straatjes, een begrip in Nederland en ver daar buiten. Iedereen kent het stukje unieke Amsterdam wel van naam, maar lang niet iedereen is er ook daadwerkelijk geweest. Daarom organiseert Ladytalk.nl een Shopping Experience om dit mooie stukje van Amsterdam te gaan (her)ontdekken.

Wij zijn gek op De 9 Straatjes. Van leuke boetiekjes tot hippe eettentjes; je hebt het er allemaal. Voor de verhuizing, zaten we met het kantoor vlakbij de bekende straatjes. Tussen het werken door brachten we regelmatig een bezoekje aan de one of a kind winkeltjes of hippe koffietentjes. Wanneer je door de beroemde shopbuurt loopt, ervaar je het ultieme Amsterdam gevoel. De combinatie van de smalle straatjes met de grachten maken De 9 Straatjes dan ook echt een must see wanneer je in Amsterdam bent. Vooral voor de mensen die even wat meer willen dan de winkels in de Kalverstraat en op zoek zijn naar unieke items zijn De 9 Straatjes perfect.

Op donderdag 29 en vrijdag 30 januari 2015 kun je de mooiste straatjes van Amsterdam gaan (her) ontdekken tijdens de Shopping Experience. Er wordt een shoproute voor jou als VIP uitgestippeld met daarbij een shopgids, zodat je alle boetiekjes leert kennen en precies weet wat je waar kunt kopen. Ook krijg je voor al je aankopen een grote shopper zodat je helemaal los kunt gaan, en je kunt rekenen op koffie, borrels, hapjes en nog meer lekkers. Laat je lekker verwennen tijdens deze ultieme shop beleving.

Winkelen doe je natuurlijk niet alleen, deel deze unieke ervaring met je vriendinnen/je moeder/je zus(jes)/je tante of je collega en geef ze het shoppingevent cadeau voor de kerstdagen. Zo heb je een super leuk cadeau en je gaat ook nog eens samen een dagje weg. Wanneer je nu kaartjes bestelt via Fashionscene ontvang je 10% kassakorting op je totale aankoopbedrag! Ga naar Ladytalk.nl en vul bij je aankoop de kortingscode 9straatjesfashion in. Shopze ladies!

Deel dit artikel
Back to top