Winnen

Fashionscene deelt uit: een overzicht van alle winacties

Niet alleen Sinterklaas en de kerstman geven cadeautjes weg, ook Fashionscene deelt uit! We hebben de maand december omgetoverd tot de maand van de winacties. Heb jij al meegedaan aan de Chloé Eau de Parfum giveaway? Of de Michael Kors crossbodybag weggeef? Nee? Hieronder een overzicht van onze 10 winacties!

WIN: 3X RING VAN LOVE BY SIS T.W.V. € 95,-
Love by SIS is opgericht door de Amsterdamse Cindy Francisca Lontoh. Zij was al tijden opzoek naar iets speciaals. Dus besloot ze zelf sieraden te gaan ontwerpen.  De juwelen van Love by SIS zijn verguld met 14 karaats goud, rosé goud en wit goud ingelegd met halfedelstenen. En wij mogen er drie weggeven!

love by sis


WIN: KOPTELEFOON SMS AUDIO STREET BY 50 CENT T.W.V. €119
Curtis Jackson aka 50 Cent is van alle markten thuis. Hij is niet alleen rapper, acteur en heeft een eigen label, 50 heeft nu ook een koptelefoon ontworpen. Op 31 oktober was de Amerikaanse hiphopartiest in Nederland voor de releaseparty van de koptelefoon: SMS Audio Street by 50. En jij kunt er een winnen.

koptelefoon 50 cent

WIN: 3 X CHLOÉ EAU DE PARFUM SET T.W.V. € 148,22
Tijdens de kerst worden de etalages van de Bijenkorf dit jaar in de sferen van Chloé ingericht. En er is meer, want de Bijenkorf heeft een mooie actie voor je. Bij aankoop van een Chloé geur vanaf 50 ml krijg je namelijk een Chloé tas inclusief 5 ml miniatuur en 30 ml bodylotion cadeau. Daarnaast mogen wij ook nog eens 3 x een Chloé Eau de Parfumset weggeven!

chloe parfum

WIN: ADDMYBERRY TRUI T.W.V. €99
Het wordt steeds kouder en dus is een warme trui essentieel. En laten wij nou net twee truien van Addmyberry mogen weggeven. Doe dus snel mee met de winactie en maak kans op een comfy Addmyberry sweater t.w.v. €99!

add my berry

WIN: 3X €100,- SHOPTEGOED VAN NEW YORKER
We shoppen altijd al graag bij NEW YORKER, maar nu heeft het modemerk ook nog mooie en feestelijke items die perfect zijn voor kerst en oud & nieuw. Klassieke jurkjes, prachtige tops, speelse rokjes en goede accessoires. En we hebben supergoed nieuws, want wij mogen 3x €100,- shoptegoed weggeven!

new yorker

WIN: 5X2 KAARTJES VOOR E! RODE LOPER EVENT
Wil jij ook niets liever dan zelf de rode loper betreden? Dat kan! Op vrijdag 23 januari organiseert E! tijdens Amsterdam Fashion week een E! Live from the Red Carpet meet Fashion Week Party. Waan je in de wereld van de sterren en laat je op de foto zetten op de rode loper. Doe mee aan onze winactie en wie weet ben jij binnenkort wel ster voor een dag!

e! onlineWIN: SMASHBOX CONTOUR KIT T.W.V. € 44,50
Contouren en highlighten is hot in beautyland! Niet zo gek dus dat Smashbox onlangs een Contour Kit lanceerde met daarin alle producten die je nodig hebt om je gezicht te shapen. Wij op de redactie zijn helemaal weg van dit fijne shaping palette! Wil jij hem ook proberen? Dan hebben we goed nieuws, want we mogen er maar liefst drie weggeven!

smashbox contour kit

WIN: MICHAEL KORS CROSSBODY TAS T.W.V. €124,95
De kerstdagen komen eraan. Hoogtijd om aan de slag te gaan met je kerstinkopen. Bij Shopalike.nl shop je de mooiste kleding, tassen, schoenen, cosmetica en sieraden voor jezelf, maar natuurlijk ook om cadeau te doen. En over cadeautjes gesproken: wij mogen namens Shopalike een prachtige Michael Kors crossbody tas t.w.v. €124,95 weggeven.

michael kors

WIN: 5 X € 50 SHOPTEGOED OP PAYPAL
Heb je nog geen PayPal account? Registreer je snel, want dan maak je kans op €50 euro shoptegoed. Het geld wordt rechtstreeks op je PayPal account gezet, dus je kunt meteen aan de slag. We selecteren 5 lezeressen die dit shoptegoed mogen winnen. Dat is toch super fijn zo vlak voor de feestdagen, of niet?!

paypal

WIN: de ghd Eclipse White stijltang t.w.v. € 245,-
De spectaculaire Victoria's Secret Fashionshow staat nog vers op ons netvlies gebrand. De mooie lingerie, de geweldig lange benen en natuurlijk de mooie, lange lokken van de angels vergeten wij niet snel. Het geheim achter de wapperende krullen van de VS angels...? Dat hebben wij ontrafeld! De haren van de angels worden namelijk gestyled met de ghd stijltang. En jij kunt hem winnen!
 
ghd stijltang
Deel dit artikel
Back to top