Fashion

Wat draagt Fashionscene #46

Dagelijks schrijven zij over trends, ontwerpers, shows, DIY's en outfits. Maar wat dragen zij zelf, tikkend achter hun laptops? In de rubriek 'Wat draagt Fashionscene' zie je iedere week snapshots van de looks van de Fashionscene redactie!

 

Wie zegt dat bloot sexy is? Kijk Daphne eens in haar Denham jeans.

Nicole shopte dit Coca Cola Xmas t-shirt bij Primark. Ze combineerde de top met een vest, een high waisted cutted jeans, een beanie en oldskool Adidas sneakers.

Tess in all black tijdens de lancering van de nieuwe website van Josh V. Ze combineerde haar River Island jeans met boots van Supertrash, leren crop top van Boohoo en blazer van Reiss.

De wegen worden glad, dat betekent dat de hakken terug in de kast kunnen en we voor comfy schoenen gaan. Nicole is helemaal happy met haar nieuwe Asics. Ze kleuren ook zo lekker bij de muur.

Claudia kocht dit mooie kettinkje van het Nederlandse merk À la

Daphne houdt haar nek warm met deze fijne col.


Hinde is zo blij met haar nieuwe schoenen van Clarks. Vrieskou en besneeuwde grachten proof! The best winter shoes ever! 

Marlien met haar rose armcandy van Tommy Hilfiger... 

... die ze heeft gestyled met een donkere look en Adidas Original sneakers.

Are you ready for Xmas?! Tess en Daphne gingen donderdag naar het foute kersttruien event van Fashionchick. Dat moest natuurlijk even vastgelegd worden met de mascotte van Fashionscene Gnoompie.

Wil je meer Instagram van ons zien? Volg ons via het Fashionscene Instagram of onze eigen profielen! X TessDaphne,Marlien, ClaudiaNicole, & Hinde 

Deel dit artikel
Back to top