Winnen

Win: de ghd eclipse® white stijltang t.w.v. € 245,-

De spectaculaire Victoria's Secret Fashionshow staat nog vers op ons netvlies gebrand. De mooie lingerie, de geweldig lange benen en natuurlijk de mooie, lange lokken van de angels vergeten wij niet snel. Het geheim achter de wapperende krullen van de VS angels...? Dat hebben wij ontrafeld!

Wij weten namelijk met welke tool de haren van de angels worden gestyled. Dat is de ghd stijltang! ghd heeft niet alleen hele fijne, maar ook hele mooie stijltangen! Van het voorjaar werden we al aangenaam verrast met de kleurrijke spring pastel collectie en ook deze winter komt ghd weer met een nieuw fris wit design. De ghd eclipse® white werd in 2013 gelanceerd en kan alle haartypes aan. Zelfs als je dik krullend of afro haar hebt.

ghd eclipse white

De ghd eclipse® white styler 
Hoe dat kan? Dat komt door de Trizone-technologie™. Dit houdt in dat er In elke plaat van de tang drie hitte sensoren zitten waardoor de temperatuur (185 graden) altijd constant is en er dikkere plukken haar in één keer gestyled kunnen worden. Heel fijn dus, want wij druk bezette meiden hebben echt geen tijd om met super dunne plukjes aan de slag te gaan... Ook mooi meegenomen: de tang is binnen 20 seconden warm, dus je kunt meteen beginnen met het stijlen van je haar!

victoria's secret ghd

WIN
Wil jij de ghd eclipse® white stijltang wel eens proberen? Dan hebben we goed nieuws, want we mogen een exemplaar weggeven! Wat moet je daar voor doen? Laat hieronder je gegevens achter en laat ons weten waarom jij wel een Victoria's Secret krul kunt gebruiken! Succes!

Deel dit artikel
Back to top