Fashion

20 hipstertrends uit 2014 die we nooit zullen begrijpen

"Jij bent zo'n hipster". Ik ben een wat? Ja, je bent een hipster. Een hipster is een persoon die de trends tot in de details volgt. In Amsterdam ontkom je er niet aan, maar in steeds meer steden zien we de hipster verschijnen.

Je bent ze zelf vast ook wel eens tegengekomen. De mannen met baarden, staartjes, tattoo's, opgerolde pijpen en een strikje. Ze denken dat ze erg orgineel zijn, maar eigenlijk kopiëren ze elkaar letterlijk. De benaming 'hipster' kan gebruikt worden als scheldwoord, maar sommigen zien het ook als een compliment. Wat vooral belangrijk is om te weten, is dat hipsters cooler zijn dan jij. Tenminste dat denken ze.. Wij vonden deze 20 über hipster trends die wij nooit zullen begrijpen.

1. Deze vrouw spint casual haar draad terwijl ze aan het wachten is. Wat voor muziek zou ze luisteren? Wat ze ook luistert, het is cool. 

2. Terwijl andere mensen naar de kroeg gaan om een biertje te drinken, neemt deze man lekker de tijd om te gaan breien, want dat is zó hip. 

3. Moeten we hier nog woorden aan vuil maken? Dat haar, de snor, de tattoo's.. the list goes on and on..

4. Deze advertentie richt zich zonder enige schaamte duidelijk op een bepaalde doelgroep: de hipsters.

5. Deze man rockt de megging. Waarschijnlijk zijn jullie nog niet toe aan de megging (de legging voor mannen) maar als deze man hem draagt, moet hij wel cool zijn toch? Ik bedoel check zijn beanie, zijn sokken, zijn felgekleurde sweater en de baard. Oh en hij draagt een zonnebril binnen = HIP.

6. Deze schaap is cool en hij weet het.

7. Zei iemand iWatch? I don't think so. Natuurlijk werkt dit horloge alleen als de zon schijnt en je richting het noorden staat, maar hey niemand heeft hem.

8. Vintage racefietsen zijn cool. Dus waarom vernoemen we er geen biertje naar? Doen we er meteen een logo op dat bestaat uit wielen. De chiazaad onder de drankjes. #healthybeer

9. Rood is zó 2012. Anno 2014 draagt de kerstman een bril en een t-shirt met tekst. Ouwe hipster dat het is.

10. Het lijkt een retro camera, maar het is bedoeld om je drank in te doen. Mocht je betrapt worden tijdens het drinken, zie je er tenminste wel cool uit. 

11.  Wanneer je deze foto ziet besef je dat dit kind hipper is dan jij ooit zal worden.

12. Maar je kunt nog altijd dit koppel proberen te evenaren. Zij brengen de term 'hipster' naar een ander level. 

13. Mandjes zijn zelfs voor deze kat niet cool genoeg. Deze hipster chillt hem alleen op Macbooks. Wij snappen hem. Wie chillt er nou nog op Dell right?

14.  Are you serious?

15. En wat vinden we van deze e-pijp dan? Maar echt serieus, ook al rook je niet, dit moet je hebben.

16. De houten strikjes. Maakt niet uit dat je bijna stikt. Het staat tenminste cool. 

17. Winkels zijn zo overbodig. Deze poëziewinkel runt de zaak gewoon vanaf de straat. Details: de blote voeten, schijnbaar zijn schoenen ook not done.

18. Deze gast is zo hip dat het pijn doet.

19. Zo bakken de hipsters dus koekjes.

20. Na maanden sparen, heb je hem dan eindelijk: een volle baard. Je voelt je de man der mannen. Het maakt je niet uit dat je vrienden je Jezus noemen of je moeder zegt dat je op een zwerver lijkt, je hoort er nu tenminste bij. Helaas ben je volgens de hipsters eigenlijk al niet meer cool genoeg. Pas wanneer je de baard versierd met gekleurde spikkels, lampjes of lolly's ben je echt uniek. Wat een feest.

Snap jij iets van deze hipster trends? Wij zijn benieuwd wat 2015 ons gaat brengen..

 

 

Beeld: Instagram

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top