Fashion

Grazia Fashion Awards, de winnaars!

Gisteren vonden de Grazia Fashion Awards plaats in Amsterdam. Verschillende bekende Nederlanders ontvingen een award vanwege hun stijlgevoel. De volgende awards werden uitgereikt; Best Hair, Fashion Stylish Man AwardFashion Forward Award, Fashion Beauty Style Award en de Fashion Style Award. Hier zijn de winnaars! 
 
De Fashion Stylist Award ging naar de super symphatieke Fred van Leer; Grazia; "De combinatie van een uitgesproken persoonlijkheid, passie voor mode en gevoel voor stijl, maken van Fred dé stylist van het moment".
 
 
Renate Verbaan was volgens Grazia de gene met de beste haar coupe in Nederland want zij won de De Fashion Hair Award. Grazia; "Renate heeft geen poespas nodig om er prachtig uit te zien. Ze schittert niet alleen op de rode loper, in het dagelijks leven heeft zij ook altijd stijlvol haar".
 
 
Jan Kooijman won de Fashion Stylish Man Award award. "Presentator, acteur en danser. Dit multi-talent heeft ook nog eens een uitmuntende stijl." Aldus Grazia
 
 
De Fashion Beauty Style Award ging naar Geraldine Kemper Grazia; "Een stoere chick met een flawless, lief gezicht; met een minimum aan make-up toont Geraldine haar natuurlijke schoonheid" 
 
 
De Fashion Forward Award werd door Victoria Koblenko gewonnen. Grazia; "Victoria durft te experimenteren en blijft tegelijkertijd stijlvol. Victoria's passie voor mode is altijd zichtbaar en domineert daarmee iedere rode loper." 
 
 
De gewilde Fashion Style Award ging naar het Nederlands stijlicoon, Sylvie Meis. "Sylvie is sexy, maar elegant en is op én naast de rode loper niet op modemissers te betrappen. "Sylvie is een terechte winnares. Ze heeft internationale allure en smaak aan ons land gegeven. We zijn zo trots dat ze de Grazia Style Award zelf in ontvangst heeft genomen." - Aldus Mies de Vries.
 
 
 
Beeld: Instagram, Twitter
Deel dit artikel
Back to top