Winnen

WIN: Michael Kors Crossbody tas t.w.v. €124,95

De kerstdagen komen eraan. Hoog tijd om aan de slag te gaan met je kerstinkopen. Bij Shopalike.nl shop je de mooiste kleding, tassen, schoenen, cosmetica en sieraden voor jezelf, maar natuurlijk ook om cadeau te doen. 

En over cadeautjes gesproken: wij mogen namens Shopalike een prachtige Michael Kors crossbody tas t.w.v. €124,95 weggeven. Iedereen kent de Amerikaanse ontwerper Michael Kors van zijn tijdloze, sportieve, maar toch luxueuze kleding- en schoenencollecties, horloges, luxesportgoederen en natuurlijk de handtassen. Zijn ontwerpen zijn casual, chique, maar altijd Amerikaans. De Michael Kors crossbody tas combineert een traditionele elegantie met een moderne stijl. Je kunt de tas dragen bij zowel een casual outfit als een fancy jurkje. Dit maakt de crossbody tas voor iedere outfit geschikt. Het is een klein model, dus extra handig als handtas. De buitenkant van de crossbody is van leer en de binnenkant van stof, dit geeft de tas een extra chique uitstraling.

Wil je deze klassieke tas winnen? Ga dan naar www.shopalike.nl en kom erachter hoeveel shops er bij Shopalike zitten aangesloten. Vul het juiste antwoord in, laat je gegevens achter en wie weet loop jij binnenkort met een Michael Kors crossbody tas rond!

Wanneer je toch op de site bent, vergeet dan niet te kijken voor leuke kerstcadeaus. Shopalike is een online winkelcentrum, waar miljoenen producten van honderden webshops te vinden zijn. Van Ralph Lauren, Michael Kors tot Asos.com: het merkenaanbod is enorm breed. Dat maakt Shopalike ook voor ieder budget geschikt.

Veel mensen vinden online winkelen in een webshop met een te groot aanbod vermoeiend. Door de geavanceerde zoekfuncties en de handige filters van Shopalike wordt online winkelen nog gemakkelijker en vooral leuker. Binnen no time vind je de beste deals, je favoriete merk of net dat ene jurkje waar je al weken naar zocht. Je hoeft dus niet langer uren door alle webshops te bladeren, bij Shopalike heb je alle webshops bij elkaar op een website.

Winkel je liever mobiel? Dan ben je bij Shopalike aan het juiste adres, de webshop heeft namelijk ook een gratis app. Vanaf nu shop je al jouw kerstaankopen gewoon via je telefoon. Zo wordt online winkelen toch wel heel makkelijk. Wij zijn fan en komen de deur niet meer uit om te shoppen.

 

             

Deel dit artikel
Back to top