Beauty

Zo Fake je Vollere Lippen in 4 Stappen

Volle lippen, veel vrouwen (en mannen) vinden het enorm sensueel. Volle lippen geven een jeugdige look (vandaar de over-the-top opspuitlippen van veel vrouwen...) en geven een zwoele uitstraling. Niet iedereen is gezegend met Rosie Huntington-Whiteley's pout, maar we kunnen wel de Kylie Jenner leren en zo nu en dan een vol lipje faken
 
Celebrity makeup artiest Lauren Andersen laat aan Byrdie precies zien hoe je makkelijk volle lippen kunt imiteren door de natuurlijke vorm van je lippen strategisch te vergroten met de hulp van een concealer, lipliner, lipstick en lipgloss. Kijk mee hoe jij de look creëert!
 
Voor & na :

Stap 1; Concealer

Neem een beetje concealer op je vinger en breng het aan op het midden van je boven en onder lip. Hierdoor wordt dit deel gehighlight. Smeer het helemaal naar de benedenliplijn toe en blend de concealer tot bovenop de huid van je bovenlip.

 

Stap 2; Lip liner

Neem een lip liner die jij mooi vindt en breng hem aan op de randen van je lippen. Nu is de truc om het lijntje nét boven je bovenste lip aan te brengen maar wel met de natuurlijke vorm van je lippen mee te gaan. Zorg ervoor dat je een scherp potlood hebt en trek het potlood net waar je lippen al gestopt zijn op de huid aan, denk eraan dat een milimeter in je gezicht al enorm veel verschil maakt en dat je echt niet te ver naar buiten wilt schieten! Blend nu met je vingers heel zachtjes de lijntjes zodat het geen strakke lijnen maar subtiele lijntjes zijn. Je kan het potlood een beetje bij je mondhoeken aanbrengen maar niet te veel onder je bodemlip, hierdoor zie je er iets te 'pouty' uit.

Stap 3; Lipstick

Blend daarna alles samen met een lipstick die je het beste met een lip brush kan aanbrengen, je kan ook voorzichtig met de lipstick smeren maar zorg ervoor dat je dun over het deel met concealer heen gaat.

 

Stap 4; Lipgloss

Voor de final touch kies je een lichtgekleurde gloss met een kleine glimmer of glitter erin. Breng hem aan op je lippen en voila!

 

Deel dit artikel
Back to top