Beauty

Ons favoriete shaping palette: Smashbox Contour Kit

Als er één beauty lancering is waar wij naar uitkeken dan is het deze wel! De Step-by-Step Contour Kit van Smashbox. Een shaping palette waarmee je de perfecte jukbeenderen creëert en je kaaklijn accentueert in maar een paar stappen. En het mooiste nieuws: jij kunt hem winnen! Lees dus snel verder.

Contouren en highlighten is hot in beautyland! Niet zo gek dus dat Smashbox onlangs een Contour Kit lanceerde met daarin alle producten die je nodig hebt om je gezicht te shapen. Vanaf nu dus geen gedoe meer met allemaal losse producten...

Smashbox contour kit

De Smashbox Contour Kit inclusief contourpenseel wordt geleverd in een verpakking met daarop een handige handleiding. Zo weet je precies hoe je te werk moet gaan. 

Smashbox step by step contour kit

De kit is uitermate geschikt om de perfecte jukbeenderen te creëeren, je kaaklijn te accentueren en je neus te perfectioneren. En dat allemaal in een paar simpele stappen!

smashbox shaping palette

Het palette bestaat uit drie matte kleuren: links vind je een beige kleur, die je gebruikt om te shapen. In het midden bevindt zich een mooie bronzer waarmee je warmte toevoegt aan je gezicht. Tot slot bevat de Contour Kit een vanille-kleurige highlighter, die bepaalde delen van je gezicht mooier laat uitkomen.

contour kit

De linker kleur breng je aan op de jukbeenderen, de zijkant van je neus en op je kaaklijn. Vervolgens ga je met de bronzer aan de slag: deze gaat op de neus, wangen, kin en het voorhoofd. Tot slot breng je de highlighter aan op de brug van de neus, je cupidoboogje en iets boven de jukbeenderen. 

smashbox contour kit

Fashionscene's Marlien ging aan de slag met de contour kit. Het is even oefenen, maar het eindresultaat mag er zijn! De contour kit geeft je gezicht een hele mooie sun-kissed glow. Vergeet niet na het aanbrengen van de verschillende tinten je kwast even schoon te blazen en de kleuren mooi te blenden...

WIN
Wil jij de Smashbox Contour Kit t.w.v. € 44,50 ook uitproberen? Dan hebben we goed nieuws, want we mogen er maar liefst drie weggeven! Wat moet je doen? Dat is super makkelijk, je hoeft alleen maar je gegevens hieronder achter te laten. Veel succes!

Full exposure palette smashbox

Meer shaping producten
Ook je ogen shapen? In de collectie van Smashbox zitten nog veel meer fijne shaping producten, waaronder dit geweldige Full Exposure palette, waarmee je je oogvorm kunt verbeteren en beter laat uitkomen. Het palet is vanaf nu verkrijgbaar bij Douglas voor € 49,90.

Deel dit artikel
Back to top