Fashion

Madonna het nieuwe gezicht van Versace

Madonna (56) is nog lang niet klaar om achter de geraniums te zitten. Dat is deze week wel duidelijk geworden. Dinsdag werden er al coverbeelden gelanceerd van een topless Madonna en in gewaagde lingerie voor Interview Magazine en nu brengt het Italiaanse modemerk Versace via Instagram naar buiten dat Madonna het nieuwe gezicht is voor de spring/summer 2015 campagne. 

Donatella Versace is erg te spreken over het nieuwe boegbeeld van de SS15 campagne."Madonna is one of the true icons of Versace. I'm thrilled to have my friend and the most powerful and directional artist as the face of Versace for spring 2015", laat de ontwerpster trots weten.

Dit is de vierde keer dat Madonna model staat voor het merk. 20 jaar geleden was de popster voor het eerst te zien in een campagne van het flamboyante modehuis. Madonna: "It's always exciting to be dressed head to toe in Versace and experience first-hand Donatella's vivid imagination and passion that she has created for this collection."

De campagne is geschoten door het fotografenduo Mert Atlas en Marcus Piggott. In de beelden wordt ieder aspect van Madonna's carrière belicht. Je ziet Madonna als popster, als regisseur, als zakenvrouw en Madonna die zich inzet voor goede doelen. Zoals we van Madonna's foto's gewend zijn, zien we weer veel Photoshop terug in de beelden. Zal de 56-jarige zangeres ooit accepteren dat ze rimpels heeft? Wij betwijfelen het..

Bekijk de campagnebeelden hier:

 

 

Beeld: Instagram

 

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top