Fashion

HEBBEN: de kersttruien uit Beyoncé's 7-11 video zijn nu te koop

Alles wat Beyoncé aanraakt verandert in goud. Haar muziek, parfum, films en ga zo maar door. Nu komt Queen B met weer superslimme marketingstunt. Ons heeft ze al in de pocket.  

Een paar weken geleden lanceerde Beyoncé haar nieuwste video 7-11. Meteen ontplofte het internet. In de video zien we Beyoncé zoals we haar nog nooit hebben gezien. Dit keer geen perfect gestylde outfits, tot in de puntjes verzorgd haar en geen decorstukken die een fortuin hebben gekost. Nee, de video werd in de hotelkamer van de zangeres opgenomen. Er waren red cups, rommelige kamers en dronken dance moves. De superster danst rond in haar pyjama's en in te gekke kersttruien.

Vanaf het moment dat wij de video zagen, waren we verliefd op die truien. Vooral de rode 'All I'm really asking for is you' trui is favoriet. Vind jij de truien net als ons ook zo geweldig? Dan hebben wij perfect nieuws! Al de truien, plus een t-shirt die Queen B in haar video draagt, zijn vanaf nu te koop in haar webshop. En dat voor kleine prijzen (vanaf €32)! Het klinkt ongelofelijk, we know, maar het is echt waar. Bekijk en shop de collectie hier.

Wij weten wel wat bovenaan ons verlanglijstje staat deze kerst.

De 7-11 video waar iedereen het over heeft

Beeld: Getty, Giphy, YouTube
Deel dit artikel
Back to top