Fashion

Rode loper looks: The British Fashion Awards

The British Fashion Awards is een jaarlijks mode awardshow waarin de beste, mooiste en meest stijlvolle Britse ontwerpers, modellen of mode-iconen geëerd worden. De categorieën variëren van Britse modeontwerper van het jaar tot meest trendy celeb.

Gisterenavond vond de awardshow plaats in het London Coliseum. Cara Delevingne sleepte de award voor het Britse model wat zich het best heeft geprofileerd in de fashionscene binnen. Louis Vuitton ontving een award voor meest creatieve campagne en Victoria Beckham werd met haar eigen label bekroont met de titel 'Best Brand'. Verder won Anna Wintour de 'Outstanding Achievement Award' en maakte Alexander McQueen volgens de British Fashion Council de mooiste rode loper outfits.

Uiteraard is dit een mode-event waar je als gerespecteerde celeb aanwezig moet en wilt zijn. Het was dan ook een feest op de rode loper. De ene na de andere wereldster kwam voorbij. Iedereen zag er fantastisch uit maar er kunnen er maar een aantal de mooiste zijn. Bekijk hier de mooiste rode loper outfits.

Kendall Jenner in winterwit. Ze draagt een prachtig strapless jumpsuit. So hot!

Deel dit artikel
Back to top