Beauty

Zo word je wakker met mooi haar

's Avonds douchen, heerlijk slapen en met een mooie bos haar de deur uit gaan. Hoe fijn is dat? Helaas komt niet iedereen er mee weg om de douche 's ochtends te skippen. Want na een onrustige nacht komt het wel eens voor dat je haar is ontploft. Gelukkig valt daar wat aan te doen. #iwokeuplikethis

Wakker worden met glad, stijl haar
Kam al je haar achter één oor. Zet het eventueel vast met wat schuifspeldjes en knoop vervolgens een zijden sjaaltje om je hoofd om je haar op zijn plek te houden. Geen zin in gedoe met sjaaltjes? Ga dan voor een zijden kussensloop.

Wakker worden met beachy hair of een bos krullen
Maak twee Franse vlechten aan beide kanten van je hoofd. Probeer ze zo los mogelijk te vlechten en vlecht zo ver mogelijk door tot de uiteinden. Zet de vlechten vast met een zacht elastiekje. Wil je liever een grote krul? Verdeel dan je haar in twee secties en draai ze in tot twee lage knotjes achterin je nek. Zet de knotjes vast met een paar schuifspeldjes. De volgende ochtend hoef je alleen nog maar met je vingers door je haar te woelen. 

Een wilde pony vermijden
Een pony die na het wassen niet direct in model wordt gebracht is hopeloos. Stijl hem dus voor je gaat slapen met een wax/kleiachtig product. Heb je een schuine pony? Die kun je eventueel met een tissue en een clip vastzetten aan de zijkant van je gezicht. 

Slapen met een haarmasker
Was je haar, knijp het uit en kam het masker met een grove kam in je haar. Wikkel je haar in een handoek of maak een knotje en leg een handdoek op je kussen. De volgende ochtend spoel je het masker uit met lauw water en tadaaa: je haar is weer mooi glanzend en zacht. Wil je niet met een haarmasker slapen? Dan kun je ook gaan voor de volgende methode: kam het masker in je haar, stop een vochtige handdoek 30 seconden in de magnetron en wikkel hem om je hoofd. De warmte zorgt ervoor dat het masker extra goed intrekt. Laat het een kwartiertje zitten. 

Beeld: Instagram @beyonce

Bron

Deel dit artikel
Back to top