Winnen

WIN: 3x Ring van Love by Sis t.w.v. € 95,-

Love by SIS is opgericht door de Amsterdamse Cindy Francisca Lontoh. Zij was al tijden opzoek naar iets speciaals. Dus besloot ze zelf sieraden te gaan ontwerpen. Cindy ontwerpt sieraden met inhoud. De juwelen van Love by SIS zijn verguld met 14 karaats goud, rosé goud en wit goud ingelegd met halfedelstenen. 

Ieder stuk is uniek aangezien jij zelf je sieraden kunt samenstellen. Je kunt kiezen uit drie verschillende materialen en 25 verschillende halfedelstenen.

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?
Wij geven drie keer een ring weg ter waarde van 95,- euro. Wil jij deze winnen, klik dan op de WIN button onder aan de pagina. Vergeet niet even naar de site van Love by SIS te gaan om daar jouw favoriete halfedelsteen uit te zoeken en te laten weten of jij de ring in goud, of rosé goud wilt hebben. Jij kunt hier de verschillende mooie stenen bekijken en de verschillende betekenissen hiervan. Je kunt kiezen uit drie verschillende ringen.

Stap 1: Kies je favoriete ring. Abundancy (rabbit) , Divine of de Gracious (snake) ring.
Stap 2: Kies één van de 25 verschillende halfedelstenen hier.
Stap 3: Kies je materiaal. Rosé goud of goud en laat het ons hieronder weten!

“IT’S ABOUT LOVING & EXPRESSING YOURSELF FASHIONABLY.” 

"BELIEVING & PURSUING YOUR DREAMS."
 
 
De ontwerpen van Love by SIS zijn stoer, levendig en exlusief doordat jij ze zelf kunt samenstellen. Hierdoor is er voor iedereen iets speciaals te vinden in de webstore van Love by SIS. De sieraden van Love by SIS complimenteren de vrouw, het leven en de liefde.  Elk sieraad heeft zijn eigen identiteit en betekenis door de verschillende halfedelstenen die worden gebruikt. Elke steen staat voor iets anders, waardoor elk sieraad iets eigens krijgt net als ieder van ons.
 

Love by SIS heeft stoere ontwerpen in de collectie zoals de chuncky 'gracious' ring in de vorm van een slang en de 'angelic' ring met twee grote halfedelstenen naast elkaar die doen denken aan twee engelenvleugels, maar ook verfijnde ontwerpen zoals de 'Divine' kettingen of de 'Divine' oorbellen.

Dus als je op zoek bent naar een mooi en bijzonder kerstkado voor vrienden, geliefde, famillie of gewoon jezelf wilt verwennen, neem dan een kijkje in de webstore van Love by SIS.

 Love by SIS 

Deel dit artikel
Back to top