Beauty

Met deze set van LOOkX maak je de perfecte smokey eyes

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Dior show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Heb jij al een mooie party-outfit voor de decembermaand geshopt? En heb je überhaupt al nagedacht over je feestmake-up? Speciaal voor de feestdagen komt LOOkX met een geweldige smokey eye set, waarmee je binnen no-time een mooie party-look creëert. Kijk, daar zitten we op te wachten...

LOOkX smokey eye set

Actie
En dat is nog niet eens het beste nieuws, want LOOkX komt ook nog eens met een hele fijne actie! Bij aanschaf van de Smokey Eye set van LOOkX t.w.v. € 29,95 (normale prijs € 50) ontvang je nu niet alleen de etui, met daarin de LOOkX Eyeshadow Box smokey en Exclusive Eyeliner Black, maar ook een LOOkX Ultra Lash Mascara t.w.v. € 21,35 gratis!

Zo ga je te werk
Je begint met de LOOkX Exclusive Eyeliner Black. Als eerste zet je een stevige lijn langs je bovenste wimperrand. Vervolgens zet je wat stipjes in je arcadeboog en willekeurig op het bewegende ooglid. Gebruik een blending brush om de stipjes en de lijn te blenden tot een mooi geheel, waarbij het accent op de wimperrand en de buitenste ooghoek komt te liggen. Herhaal dit bij de onderste wimperrand.

stap 1 t/m 4

Tip: wacht niet te lang met blenden, want de eyeliner fixeert snel en dan lukt vervagen niet meer zo goed.

Oogschaduw
Breng beetje voor beetje de limited edition LOOkX eyeshadow 3D Black aan. Bouw de smokey eye stap voor stap op, tot je de gewenste intensiteit hebt bereikt. Vervaag de randen van je smokey eye door er met de blender brush zachtjes horizontaal overheen te vegen. Gebruik je vingers om het geheel nog beter te laten versmelten.

smokey eye

Finish
Breng de LOOkX Ultra-lash Mascara stevig en met een zigzaggende beweging aan bij de basis van de wimpers. Wil je een extra feestelijke look? Breng dan nog wat parelmoerkleurige oogschaduw aan in de binnenste ooghoek en vlak onder de wenkbrauwen.

Tip: panda-ogen (neerdwarrelend oogschaduwpoeder onder je ogen) voorkom je door eerst je oogmake-up aan te brengen en daarna pas de foundation.

stap 7 en 8

De LOOkX Smokey Eye set met mascara is vanaf nu verkrijgbaar bij de LOOkX Salon en in de webshop van LOOkX. Op is op, dus wees er snel bij!

Deel dit artikel
Back to top