Winnen

WIN: addmyberry trui t.w.v. €99

Het wordt steeds kouder en dus is een warme trui essentieel. En laten wij nou net twee truien van addmyberry mogen weggeven. Doe dus snel mee met de winactie en maak kans op een comfy addmyberry sweater t.w.v. €99!

Addmyberry is een Belgisch label wat mode en technologie samenbrengt. Na twee succesvolle jaren in België is het trendy label nu klaar om de Nederlandse markt te veroveren. Addmyberry ontwerpt T-shirts, tanktops en sweaters voor mannen en vrouwen met een verborgen boodschap. Het rebelse streetwear label heeft een uniek concept: een comfy T-shirt met een print en een QR code. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone om de QR code te scannen. Vervolgens word je doorgeleid naar een verscholen app met extra informatie, filmpjes en spelletjes.

In de Fall/Winter collectie zitten bijvoorbeeld Truth-or-Dare opdrachten. En wanneer je een T-shirt hebt met de tagline 'forever 27' erop en die scant, krijg je een lijst met artiesten die stierven toen ze 27 waren bijvoorbeeld Jim Morrison, Jimi Hendrix, Kurt Cobain en Amy Winehouse. Ook kun je maandelijks via de app een stoere addmyberry tee winnen.

De collectie heeft een edgy rock & roll look. Sterren zoals: Eva Simons, Josje Huysman, Dj Miss Nine, Andy van der Meijde en Paul de Leeuw zijn al fan. Like Fashionscene, addmyberry en de post op Facebook, laat je gegevens achter en misschien loop jij binnenkort ook wel in een addmyberry trui.

 

 

Deel dit artikel
Back to top