Fashion

Trend: Gekleurde bontjassen

Als je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In deze rubriek licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

Brrr, heeeerlijk die grote bontjassen met dit koude weer! Niet iedereen is fan van (faux)fur jassen maar eigenlijk is er voor vrijwel iedere vrouw wel een bont jas te vinden die bij hun past. Misschien ben je een echte vintage jager die het liefst de uitbundige oversized tweedehands bont jassen inslaat. Of draag je liever het nieuwe bomber jack van de Zara met bont details.

Wij zijn in ieder geval gek op nepbont en zien overal jassen in bruine, zwarte, grijze en soms witte tinten. Sommige vrouwen durven de donkere winter dagen op te vrolijken met een gekleurde variant. Deze look wordt zeker niet gewaardeerd door iedereen, maar wij genieten enorm van deze pops of colour!

Sommige bloggers, zoals Sincerely Jules, gaan voor een originele combi van prints, motiefjes en gescheurde jeans met hun bontjas en andere fashionista's kiezen voor een sobere zwarte look met een statement jas. Kijk mee naar onze favoriete looks en wie weet raak je geïnspireerd om zelf een uitdagende look te creëren!

Always Judging

Amanda Loves Your Style

Sincerely Jules

Magdalena Frackowiak

A Bit Of Sass

Depends On What Day It Is

Chapter Friday,Fashionvibe

We Be Wearing

Julia Sarr JamoisThe Haute Pursuit

 

Chamarras De Moda, Caroline De Maigret

Julia Sarr Jamois

LookDePernille

Wonderful Furs

Deel dit artikel
Back to top