Fashion

Model Anja Rubik lanceert haar eerste parfum

Tegenwoordig heeft iedereen wel zijn eigen geurtje. Naast zangeressen komen nu ook de modellen met een eigen parfumlijn. Collega-model Karolina Kurkova bracht recentelijk al haar eigen geurlijn 'Karolina' uit. En natuurlijk kon het Poolse model Anja Rubik niet achterblijven. 

Rubik is een echte carrièrevrouw. Ze is niet alleen het enige Poolse model dat drie keer op rij de Victoria's Secret Show heeft gelopen, ze heeft ook nog eens 21 keer op de cover van Vogue gestaan, is sinds 2010 het gezicht van juwelier Apart, heeft ze een schoenen- en tassenlijn voor Quazi ontworpen, ze is presentatrice van de Poolse versie van Project Runway en sinds 2012 is Rubik de hoofdredactrice van het culturele tijdschrift "25 Magazine". Nu mag ze aan dit ijzersterke portfolio dus ook een eigen geurlijn toevoegen.

Rubik publiceerde de campagnebeelden van de geur 'Original' een paar weken geleden al op haar Facebook-pagina. Paola Kudack fotografeerde het 31-jarige model voor de zwart-wit campagne. Original zal vanaf 22 november verkrijgbaar zijn in haar thuisland Polen.

 

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top