Winnen

Win: 3 x Chloé Eau de Parfum set t.w.v. € 148,22

De regen en kou maken het winterseizoen niet erg populair. Toch is er één lichtpuntje in deze donkere dagen: kerstmis! Stiekem zijn we op de redactie onze favoriete christmas songs al aan het luisteren en we kunnen niet wachten tot de stad straks volhangt met kerstlichtjes. Herinner je je de verlichte Bijenkorf nog?

Tijdens de kerst worden de etalages van de Bijenkorf dit jaar in de sferen van Chloé ingericht. Wij kunnen niet wachten tot we deze creatieve hoogstandjes weer kunnen bewonderen. En er is nog meer nieuws, want als je het niet bij alleen window shoppen wilt houden heeft de Bijenkorf een mooie actie voor je. Bij aankoop van een Chloé geur vanaf 50 ml krijg je namelijk een Chloé tas inclusief 5 ml miniatuur en 30 ml bodylotion cadeau (zolang de voorraad strekt). Daar worden wij blij van!

Chloe kerstmis

Winnen
Waar we nog blijer van worden? Wij mogen 3 x een Chloé Eau de Parfum set t.w.v. € 148,22 weggeven. Wat je moet doen? Vul de velden hieronder in, like onze post op Facebook en laat ons daar ook weten waarom jij graag één van de sets zou willen winnen. Good luck!

 De inhoud van één set is:

Chloé Eau De Parfum, 50 ml € 77,72
Chloé Eau De Parfum Body Lotion, 200 ml € 38,33
Chloé Eau De Parfum Shower Gel, 200 ml € 32,17
chloe tas
 
Deel dit artikel
Back to top