Interior

Dit is cool: KLM vliegtuig omgebouwd als loft!

We hebben allemaal wel eens overnacht in een vliegtuig. Maar wie kan er nou zeggen dat ze in een vliegtuig wat is omgebouwd tot een loft hebben geslapen? Oproep voor alle vliegtuigliefhebbers: via Airbnb kun je nu kans maken op één overnachting met vier personen. 

Op 28, 29 en 30 november opent het vliegtuig zijn schuifdeuren voor de gelukkige winnaars. De plaats van de overnachting is vlak naast de landingsbaan van Schiphol. Zo kun je vanuit een van de 116 ramen kijken hoe andere vliegtuigen opstijgen en landen in je achtertuin.

Na 3675 keer de wereld te zijn overgevlogen, is het KLM vliegtuig nu opgebouwd tot een unieke loft. De metamorfose is gedaan door het Nederlandse design bedrijf Tank. De loft is van alle gemakken voorzien en is te vergelijken met een 4-sterren hotel. Het vrijstaande vliegtuig is 366m2 en heeft een grote woonkamer, een grote slaapkamer met kingsize bed, twee kinderbedden, twee keukens en acht badkamers. Verder heeft het vliegtuig een bibliotheek, een home-cinema set, een spelcomputer en niet te vergeten Wi-Fi, dus je zult jezelf niet snel gaan vervelen. Dus maak de gordels maar vast voor de overnachting van je leven.

Meer informatie over dit uniek concept vind je hier.

 

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top