Beauty

Trend in celeb-land: haren knippen!

Wie ermee begon weten we niet. Wat we wel weten: haren knippen is on trend! Celebs zetten massaal de schaar in hun haar. Van Lauren Conrad's bob tot het pixie kapsel van Scarlett Johansson. Wij zetten ze op een rij. Durf jij ook?

Lauren Conrad
LC heeft de smaak te pakken! De afgelopen tijd zette ze de schaar maar liefst drie keer in haar haren. Van haar lange coupe is dan ook niet veel meer over. Maar whatever, she looks hot!

lauren conrad kapsel
Beeld: Instagram @laurenconrad

Kristin Cavallari
Ook Kristin was haar lange lokken zat (heeft het moederschap daar soms iets mee te maken?).

kristin cavallari
Beeld: Instagram @kristincavallari

Whitney Port
En ook The Hills collega Whitney Port doet mee aan de trend. Whitney gaat voor een halflange bob met subtiele krul. We like!

whitney port haar
Beeld: Instagram @whitneyeveport

Jessica Simpson
Bye, bye long hair, hello short hair! Na jarenlang met lange lokken rondgelopen te hebben gaat Jessica Simpson voor een mooie lange bob. 

Jessica simspon haar
Beeld: Instagram @jessicasimpson

Scarlett Johnansson
Scarlett durft het aan! Hoewel ze haar haren nog niet zo lang gelden in een lange bob liet knippen, meet de actrice zich nu een korte pixie aan. 

scarlet johhansson haar
Beeld: Glamour, Getty Images

Beyoncé
Oke, Beyoncé verandert wel vaker van hairstyle - en deze bob heeft ze onlangs alweer ingewisseld voor lange lokken - maar we wilden je hem toch niet onthouden! 

beyonce kapsel
Beeld: Instagram @beyonce

Kendall Jenner
Justin Bieber onthulde onlangs het nieuwe kapsel van Kendall en wij zijn razend enthousiast. Die lange lokken heeft Kendall helemaal niet nodig! 

celebs kapsels
Beeld: Instagram @kendalljenner, @justinbieber

Kylie Jenner
Was zusje Kylie soms de inspiratiebron van Kendall? De jongste Kardashian wisselt regelmatig van haarlengte. Dan weer kort, dan weer lang, wij weten even niet meer wat Kylie's huidige status is. 

celebs kapsels
Beeld: Instagram @kyliejenner

Jourdan Dunn
Model Jourdan Dunn laat zien dat de bob ook met steil haar heel cool is. 

jourdan dunn kapsel
Beeld: Instagram @officialjdunn

Britney Spears
Jaaa.. Britney is geen meisje meer en gaat voor een volwassen coupe! Van haar platinablonde kleur kan ze alleen nog geen afscheid nemen...

britney spears haar
Beeld: Instagram @britneyspears

Tess Duinker
Onze eigen hoofdredacteur is overigens ook helemaal aan boord met deze trend! Een paar maanden geleden ging Tess voor een drastische verandering. Het resultaat? Deze coole lange bob!

tess duinker haar
Beeld: Instagram @tessduinker

Deel dit artikel
Back to top