Beauty

De Shimmer Brick van Bobbi Brown

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Dior show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Multifunctionele producten: daar smullen wij van! We stonden dus ook te springen toen we de Shimmer Brick binnen kregen. Deze bestseller van Bobbi Brown staat bekend om haar mooie glans. Tijd dus om met de Shimmer Brick aan de slag te gaan!

Bobbi brown shimmer brick

De Shimmer Brick zit verpakt in een zwart glanzend doosje. Het product kost wel wat, maar daar krijg je ook een hele mooie luxe verpakking voor. Binnenin zit een spiegeltje.

bobbi brown

De Shimmer Brick heeft vijf verschillende kleuren die zowel afzonderlijk als highlighter of oogschaduw te gebruiken zijn, als in combinatie als blush. De afzonderlijke kleuren zijn breed genoeg om er met je kwart of vinger over heen te gaan, dus je kunt ze gemakkelijk als oogschaduw gebruiken.

shimmer brick

De Shimmer Brick in Rose bestaat uit vijf tinten: van een hele lichte highlighter, die ook heel mooi staat onder de wenkbrauwen, tot een mooie rozige tint. Ideaal, want nu hoef je niet meer een highlighter en blush apart te gebruiken.

shimmer brick rose

swatches shimmer brick

Hierboven zie je de swatches van de kleuren. Helemaal links zie je de meest lichte highlighter. Helemaal rechts zijn alle kleuren van de Shimmer Brick door elkaar gemengd. 

Hoe gebruiken

Veeg met een blush kwast over de vijf kleuren en breng dit lichtjes aan op de jukbeenderen (gebruik hem niet op de rest van je gezicht, want dan ga je te veel glimmen). De Shimmer Brick is niet heel erg gepigmenteerd, maar hij geeft een mooie, gezonde glow.

bobbi brown shimmer brick rose

De Bobbi Brown Shimmer Brick Rose is verkrijgbaar voor €47 bij de Bijenkorf. Nog op zoek naar een mooi cadeautje voor de feestdagen? Bekijk kan ook de Bobbi Brown Holiday Gift Giving collectie hieronder. 

bobbi brown eye lip paletmini brush set bobbi brown

Het Deluxe Lip Eye Palette is verkrijgbaar voor € 75 en de Mini Brush Set € 65. 

bobbi brown copper diamond shimmer brickmini longwear cream bobbi brown

De Copper Diamond Shimmer Brick is verkrijgbaar voor € 47 en de Mini Long Wear Cream Shadow Stick Trio voor € 43.

Deel dit artikel
Back to top