Fashion

HEBBEN: Foodness Fastfood e-book

Claartje Schröder, oprichtster en eigenaresse van het online platform Foodness.nl heeft 25 gezonde recepten voor je samengebundeld in een e-book genaamd Foodness Fastfood. Het boek is speciaal voor vrouwen die gek zijn op gezond eten, maar tijdens het koken vaak inspiratieloos zijn. 

Tegenwoordig heeft niemand meer tijd om in de keuken te staan, maar toch willen we allemaal zo gezond mogelijk eten. Een maaltijdsalade bomvol met E-nummers ligt al snel op de loer. Het Foodness Fastfood e-book komt daarom voor ons als geroepen. Er staan 25 gezonde recepten in die allemaal binnen 20 minuten te bereiden zijn. Snel, makkelijk en gezond, ideaal dus. 

Je kunt het e-book als PDF-bestand downloaden op je laptop of op je iPad. Vervolgens neem je die laptop of iPad mee naar de keuken en kun je aan de slag. Voor de niet zo digitale vrouwen onder ons, gewoon via de computer printen kan ook. 

 

Kun jij niet wachten om met deze recepten aan de slag te gaan? Bestel het e-book Foodness Fastfood dan hier. Het e-book bevat 29 pagina's en kost €8,95.

 

Deel dit artikel
Back to top