Wedding

Dé bruiloft van Solange Knowles & Alan Ferguson

Gisteren was het dan zover: Solange Knowles (28) en Alan Ferguson (51) gaven elkaar het ja-woord. De twee stapten niet in een huwelijksbootje, maar op de fiets. Het was een spectaculaire bruiloft en natuurlijk waren moeder Tina Knowles, zus Beyoncé met hubby Jay-Z en kleine Blue-Ivy er ook bij. Ook het 10-jarige zoontje uit het vorige huwelijk van Solange was aanwezig.

De zangeres en de videoproducer daten nu zo'n vijf jaar met elkaar, maar dit weekend was het dan eindelijk zover. De bruiloft vond dit weekend plaats in het Marigny Opera House in New Orleans. Opvallend was dat alle gasten gekleed waren in wit. Solange die bekend staat om haar eigenzinnige kledingstijl droeg zelf twee verschillende outfits. De newleyweds kwamen aan op een vintage fiets met bloemen. De zangeres droeg een creme-kleurige jumpsuit met cape van Stéphane Rolland. En tijdens de ceremonie trouwde de bruid in een minimalistische jurk met cape ontworpen door Humberto Leon for Kenzo. Ze combineerde de jurk met twee gouden armbanden van Jill for Lady Grey en schoenen van Stuart Weitzman. Wij zijn helemaal weg van haar look. Wat vind jij?

Natuurlijk waren na alle geruchten over een scheiding én het lift-incident de ogen ook gericht op de familie Carter. Zal Jay-Z nou wel of niet komen? Het ziet eruit alsof alles weer koek en ei is tussen Solange en haar schoonbroer, want hij was gewoon aanwezig op de bruiloft. Ook van de geruchten over een scheiding tussen Beyoncé en de rapper lijkt niks waar te zijn. De twee verschenen hand in hand op de bruiloft.

Beeld: Reporters, Getty Images en Instagram
Deel dit artikel
Back to top